Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cuma gunu teslim aldim daha,fiyatta bir sey yapmadilar 6900den aldim bulundugunuz sehre gore dusurebilirsiniz anahtar teslim icin(plaka,sigorta masrafi) 350 lira istediler ben 270 gibi bi rakama hallettim.

Peki, hangi şehirden aldınız? Ücretsiz kargo ile yolluyorlar değil mi?

Bu arada Bisiklet gibi durur filan demiş arkadaslar. 176 BOY 75 Kiloyum üstünde resimli fotoda koydum. Bence Gayet güzel 2008 MODEL HONDA CBR125R

yenı cbr 125r lerın fıyatları heryerde aynı..plaka ve ruhsat ıcınde hemen hemen her yer 300 350 cıvarı alırlar.....başka şehıre gondermezler sanmıyorum anca kendın bı arac bulup getıreceksın kendı sehrıne...

:) Buqun 150 km yoptım :D Yollarda yenı yapılmıs hacı Bir kayıyo motor kayıyo derken yollarda akıyor haaa. gidiş geliş 300 km yol yaptım güzewldi b üğün vallaha. Honda Hayat onda.

Arkadaşlar bu motosiklet.net bünyesinde 2.el motosiklet bölümü varmı acaba. Ben bulamadım da bir yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri ortalıkta yokum okul-iş derken kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Bugün pazar gününden yararlanarak 1-2 kare resim çektim. Motor hemen hemen 10bin km'ye geldi fakat 8 bin bakımına götüremedim bu hafta içinde boş vakit bulursam balıkesire bakım için götüreceğim büyük ihtimalle hava filtresi, ve ön fren balatası değişir bu zamana kadar tek yaptığım iş motorun yağını değiştirmek oldu. Ayvalık-İstanbul yolunda herhangi bir problem yaşamadım Çanakkale üzerinden geze geze 7 saat 10 dakikada İstanbul'a vardım. Önceki sayfalarda gideceğimi yazmıştım görenler bilir. Neyse bugunun fotoğraflarını paylaşım.

img2642tv.jpg

img2644l.jpg

img2645w.jpg

img2660pb.jpg

img2662j.jpg

img2668.jpg

Kardeş bende keşanlıyım. Umarım motorunu hayırlısıyla satarsın. Bundan sonra almayı düşündüğün motor nedir?

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri ortalıkta yokum okul-iş derken kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Bugün pazar gününden yararlanarak 1-2 kare resim çektim. Motor hemen hemen 10bin km'ye geldi fakat 8 bin bakımına götüremedim bu hafta içinde boş vakit bulursam balıkesire bakım için götüreceğim büyük ihtimalle hava filtresi, ve ön fren balatası değişir bu zamana kadar tek yaptığım iş motorun yağını değiştirmek oldu. Ayvalık-İstanbul yolunda herhangi bir problem yaşamadım Çanakkale üzerinden geze geze 7 saat 10 dakikada İstanbul'a vardım. Önceki sayfalarda gideceğimi yazmıştım görenler bilir. Neyse bugunun fotoğraflarını paylaşım.

http://img7.imageshack.us/img7/4921/img2642tv.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/7282/img2644l.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/451/img2645w.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/818/img2660pb.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/1052/img2662j.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/6863/img2668.jpg

Arkdaşım Allah nazarlardan saklasın motorunu çok güzel.

sonraki alacagim motor icin aklimda bir plan yapmadim
askerligi hayirlisiyla bitireyim duruma gore bakacagim hayirlisi herkes icin

ikinci el dusunen olursa siteden cikarsa alici birseyler yapmaya calisirim ilandaki fiyat son fiyat degildir pazarlik var

İlkay yaklaşık 20-25 gün önce mi gittin istanbula ? Çünkü bende o tarihte çanakkaleden bergamaya gidiyordum ve kaz dağlarının virajlı yollarında tricolorlu bir cbr ile selamlastık. O senmiydin ?

Ön fren balatasını değiştirdim geçen anes motorda. benim motor 2011 3. ayda elimdeydi yani sitede yeni kasaya en erken sahip olan benim. o yüzden fren hidroliklrinide değiştiriyim dedim servise girmişken.

Diyolag ve olanlar şöyle.

+Ben: ben fren hidroliklerinide değiştirmek istiyorum
- eleman: niye?
+ 1.5 yılı geçti bunların en geç 2 yılda bir değişmesi lazım
- hiç gerek yok abi bence
+ yok yok değiştirin çok zahmetlimi bişeymi
- yok abi ben fiyatını sorup geliyim uygundur yani
+ ok
-15 lira
+ tamam değiştirin

Bi su alıp geldim, hızlıca döndüm bakmak içöin ne yapılıyor diye kapaktan ekleme yapıyor gizlice sanki

+ nooldu değiştirildimi? (gördüğümü farketti)
- abi hiç eksilme yok rengide tertemiz bak gerek yok gerçekten
+ bu kimyasal bi madde sonuçta bir süre sonra özelliğini yitirir
- Sen fazlada yol yapmamışsın(10k) kuryeler bi geliyo buraya 6 ayda rengi kapkara oluyo fren yağının onları değiştiriyoz ama senin gerçekten gerek yok yani gerçekten(kapagı açıp rengini gösteriyor:)

Serviste 2-3 motor bile yok bomboş ama adamlar 50 takla atıyor bir işi yapmamak için daha fazla uğraşamadım iyi dedim

Ön balata artı işçilik 68 tl alındı fiyat soracak olan varsa

:D ne iyi servismiş o öyle :D başka yerde para kazanalım dıye fazla fazla herşeyı degıstırmek ısterler...ya gerçekten müşteriyi zarara sokmamak adına yada gerçekten çalışmaya niyetleri yok :D

Merhaba arkadaşlar inşallah önümüzdeki aylarda ilk motosikletimi alacağım şu anda bir arabam var ama artık yakıt fiyatlarına can dayanmıyor. Ve motosiklete de merak sardım. Ateş bacayı sardı artık yani. Daha önce hiç motosiklet kullanmadım. Ama her gün aktif olarak araba kullandığım için en azından mantık kısmını biliyorum. Umarım motosiklette de başarılı olurum. :D

Bu güne kadar hep TVS Apache 150 düşündüm. Sebebi az yakması, güçlü olması, fiyatı ve görüntüsü. Fakat titreşim sorunu olması ve ikinci eli hep kafamı karıştırdı. Bir de soranlara Honda kullanıyorum demek vardı diyorum. Her gün vaz geçip her gün geri dönüyorum. :D

Bir diğer ihtimal ise tabiki CBR 125R. Sorun ise şu ki benim gibi bir üniversite öğrencisi için yeni kasalarının fiyatları fahiş kalıyor. Aslında istesem alırım alırım ama parası için bir kaç ay gecikmeli olur. Ve yatırıp kaldırmaktan da korkuyorum. Ne de olsa yeni başlayacağım. Motora yazık olabilir. Aslında olsun yazık ama yedek parça fiyatları açısından çekiniyorum.

Tam burada eski kasalarına bakıyorum... Öğrenirim, 125'likte hevesimi alırım, belki 1-2 yatırır kaldırırım sonra param olursa yeni CBR250R alırım diyorum. Tamam eski kasalar biraz daha cılızlar fakat ben de pek iri değilim. Boyum 1.72, kilo 62. Dolayısı ile motor bana saplanmış gibi görünmeyeceğim belli. Bu makinada çekincelerim ise yeni kasa ile farklarını bilmemem. Yani daha fazla yakar mı? İkinci eli nasıl? Yedek parçaları yenisi ile aynı fiyatlarda mıdır? Sorunlu aletler midir? Uzun yola gidilir mi? Titreşimi var mıdır?

Sonuç olarak bu 3 seçenekten hangisinin en ideal olduğunu düşünüyorsunuz? Ybr ve Cbf önermemenizi rica ediyorum. Kendileri hakkında yeterli bilgim var. Bilmediklerimi de siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sabırla okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar