[Yalova - MT]

önümüzdeki pazar nasip olursa-ki olmaz şans.. istanbula gitmeyi düşünüyorum mottorla bir üsküdar yapıp döneceğim yiğenimle gelmek istiyen olurmu...
not.. erdem yarın görüşek herzamanki buluştuğumuz ağacın altında..:mrgreen:

Moderatör
önümüzdeki pazar nasip olursa-ki olmaz şans.. istanbula gitmeyi düşünüyorum mottorla bir üsküdar yapıp döneceğim yiğenimle gelmek istiyen olurmu...
not.. erdem yarın görüşek herzamanki buluştuğumuz ağacın altında..:mrgreen:

Abi yarın da ben sukoyverdim. Hatunun dayısı vefat etti. Öğleden sonra İstanbul'a geçicem cenaze için. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem ararım.

Abi yarın da ben sukoyverdim. Hatunun dayısı vefat etti. Öğleden sonra İstanbul'a geçicem cenaze için. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem ararım.
başınız sağolsun diyeyim yarını unut başka akşama alırız yol yorgunu...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erdem abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin,sizlere de sabırlar versin...

soa

Başın sağolsun erdem abim. Allah rahmet eylesin

Yalova MT ses ver önümüzdeki hafta bi mangal yapalım size hangi gün uyar Cumartesi bi mangal yapıp sezonu kapamadan karnımızı doyuralım :D

Moderatör
Erdem abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin,sizlere de sabırlar versin...

Başın sağolsun erdem abim. Allah rahmet eylesin

Yalova MT ses ver önümüzdeki hafta bi mangal yapalım size hangi gün uyar Cumartesi bi mangal yapıp sezonu kapamadan karnımızı doyuralım :D

Uğur'um Berkay'ım sizler sağolun. Mangalı ne zaman isterseniz yaparız, yeterki siz kendinizi ayarlayıp geliyoruz deyin :)

soa

soa

Tamam biz gelelim yalovaya. hangi gün uyar size..

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

Abilerim Kardeşlerim güvenli sürüş eğitimi almak isteyen 3 yada daha fazla kişi arıyorum ilgilenen olursa özelden mesaj atabilirler mi ayrıtıları konuşmak için..

Beni tanımışsınızdır kesinlik hiç bir maddi çıkar gözetmeksizin bu mesajı yazıyorum sadece birşeyleri daha doğru yapmak adına uğraşıyorum.

Evet Yalova sessiz kalmış arkadaşlar e hadi hep bir ağızdan ses verin bakalım toplanma toplaşma gezi vs. yapın gençler !!!

Moderatör
21 Ekim 2012 Pazar akşam saat 19:30'da balıkçılardayım, balıkçılardayız. Tarih vermeyince buluşma da hayal oluyor.
Teşrif edebilecekleri bekler, etmeyenleri esefle kınar, saygı ve sevgilerimi sunarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar