çıkarım ben :flower:Sen ne cikiyon yırtık dondan ? Angaraya çayı nasıl yollicaz ? Mevlüt abiye dedimdi ben.
çıkarım ben :flower:Sen ne cikiyon yırtık dondan ? Angaraya çayı nasıl yollicaz ? Mevlüt abiye dedimdi ben.
önümüzdeki pazar nasip olursa-ki olmaz şans.. istanbula gitmeyi düşünüyorum mottorla bir üsküdar yapıp döneceğim yiğenimle gelmek istiyen olurmu...
not.. erdem yarın görüşek herzamanki buluştuğumuz ağacın altında..:mrgreen:
başınız sağolsun diyeyim yarını unut başka akşama alırız yol yorgunu...Abi yarın da ben sukoyverdim. Hatunun dayısı vefat etti. Öğleden sonra İstanbul'a geçicem cenaze için. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem ararım.
Erdem abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin,sizlere de sabırlar versin...Abi yarın da ben sukoyverdim. Hatunun dayısı vefat etti. Öğleden sonra İstanbul'a geçicem cenaze için. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem ararım.
Abi yarın da ben sukoyverdim. Hatunun dayısı vefat etti. Öğleden sonra İstanbul'a geçicem cenaze için. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum. Erken dönersem ararım.
Erdem abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin,sizlere de sabırlar versin...
Başın sağolsun erdem abim. Allah rahmet eylesin
Yalova MT ses ver önümüzdeki hafta bi mangal yapalım size hangi gün uyar Cumartesi bi mangal yapıp sezonu kapamadan karnımızı doyuralım![]()
Uğur'um Berkay'ım sizler sağolun. Mangalı ne zaman isterseniz yaparız, yeterki siz kendinizi ayarlayıp geliyoruz deyin![]()
Ben 17.00 dan sonra müsaitim gün belirleyin hallederiz![]()
Abi siz geleceksiniz yalnız:...
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
Değirmendreye bekliyoruz cumartesi günü...
Ulen hep biz geliyoruz zaten. Hani nerde kaldı iade-i ziyaret ?![]()
Yalova merkez kayıplarda herkes :queen:nerdesiniz millet
Ben ordayım21 Ekim 2012 Pazar akşam saat 19:30'da balıkçılardayım, balıkçılardayız. Tarih vermeyince buluşma da hayal oluyor.
Teşrif edebilecekleri bekler, etmeyenleri esefle kınar, saygı ve sevgilerimi sunarım![]()