CBR 125 Motorum çalındı 34 HE 3450

Dün gece saat 01:00 le 05:00 arasında evimin önünden Honda CBR 125 Marka 2010 model motorum çalındı. (3renk= mavi kırmızı beyaz) Yardım olabilecek olan varsa sevinirim. feriköy-şişli'den
[email protected] mail adresim.

Polise anında telefonla bildirdim, karakola' da birazdan gidiyorum ; Direksiyon kilitliydi fakat başka kilit yoktu. ( 1 hafta oldu alalı. )
tanıdık Emniyet müdürü aracılığıyla da araştırtıyorum. Yapabileceğim başka bir şey?

Geçmiş olsun dostum üzüldüm gerçekten. Benimde çalındı yaklaşık 1 sene oldu ses seda yok, Yapıcak bir şey yok bekliceksin :thumright

Civardaki market, esnaf gibi yerlerin güvenlik kameralarının kayıtlarını rica ile iste o saatlerde oralarda olanlara bak. Görgü tanığı var mı yok mu araştır. Benzinliklere plakayı bırak mutlaka motosikletinin benzini bitecek ve yeniden doldurmaya gidecekler o sırada kameralar kayıtta olur. İstanbulda büyük yer kardeş :( İnşallah bulunur.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
kardeşim geçmiş olsun.Yarabbim yardımcın olsun.İnşallah bulunur.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
karakola gıdecegıne nete oturmus mt ye uye olmus motor u arıyor enteresan valla butun konulara bakıver cıkar bırının altından

karakola gıdecegıne nete oturmus mt ye uye olmus motor u arıyor enteresan valla butun konulara bakıver cıkar bırının altından

Yok bence kapı kapı dolaşsın motorunu sorsun evdekilere olmaz mı?

Arkadaşımız gerekli işlemleri yapmış,bu durumlarda fotoğraflarının forum sitelerini dağıtılması ve bu tarz konular yararlı olabilir.Oda doğru olanı yapıyor.
Allah kimseye yaşatmasın,yazık canı yanar motor sahibinin.Tabi bizim için bizler için hava hoş..

geçmis olsun motoru bana biraz tarif edermisn ferikoyde cok fazla tanıdıgm var belki yardımcı olabilrim calanları belkı tanıyoruzdur :)

Geçmiş olsun. İnşallah bulunur. Yalnız sen de hırsıza çanak tutmuşsun. İstanbul şartlarında sadece direksiyon kilidi ile bırakmak "al git" demekten farksız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar