Arakdaşlar bendede 150 mash var fakat 90 km/h yi geçmyior sebep nedir acaba :S 1200 km acaba zamanla artarmı hızı motorda hiçbirşeyi değiştirmedimde ve kilom 110 civarı
sorun nerdedir acaba?
dostum sorun biziz bende 110 kiloyum 90 ı geçemiyorum :queen:
yok o parça değil. bildiğin balatadan geliyor ses. elle bakataya dokununca kesiliyor. bırakınca yine başlıyor. anlamadık sebebini.
daha rodajda olduğumuz için zorlamıyoruz motoru Berke. ilerde bildiririz![]()
arka fren kalibrernin (umarım doğru yazdım) civatalarının birisinin lastiği eskimiş veya kopmuştur ses ondan geliyor benimkide 7000 km böyle oldu hala kullanıyorum.2 kişi alırsam 75 km/h den sorna ses yapıyor yada hep yapıyor.tek iken de ya hep yapıyor yada 80 km/h geçtikten sonra yapıyor.Bu arada 90 kiloyum 7700 km oldu benim makinada 90 ı birazcık geçiyor ilk aldığım gibi değil yaniselamlar arkadaşlar,
sıfır km olarak aldığımız 150mash'in arka frenden belli bir hız sonrasında ses geliyor. disk ve balatalat birbirine değiyor sanki. kağıthışırtısı gibi rahatsız edici bir ses geliyor. sizce nedendir? benzer bir sorun yaşayan arkadaşlar oldum mu acaba?
Scooterların hepsi böyle hep aynı hep aynı. Gazı veriyosun gidiyor frene basıyosun duruyor :cherry: vites olmadıktan sonra motor sıkıcı oluyo hem vitesli motorlar daha az yakıyor.arka fren kalibrernin (umarım doğru yazdım) civatalarının birisinin lastiği eskimiş veya kopmuştur ses ondan geliyor benimkide 7000 km böyle oldu hala kullanıyorum.2 kişi alırsam 75 km/h den sorna ses yapıyor yada hep yapıyor.tek iken de ya hep yapıyor yada 80 km/h geçtikten sonra yapıyor.Bu arada 90 kiloyum 7700 km oldu benim makinada 90 ı birazcık geçiyor ilk aldığım gibi değil yani. İlk aldığımda canavar gibiydi sorgusuz sualsız 100 km/h garanti idi.Ha kayış ve baga ları değiştirirsem 500 km kadar yine 100 yapıyor sonra tekrar 90
.Yani şanzuman kutumuzda kronik bir sorun var bence.Keşke param olsada şu motordan kurtulsam artık gerçekten yetmiyor 13 aydır canım sıkıldı ya hep aynı hep aynı.Ha bunada şükür tabiki.
arka fren kalibrernin (umarım doğru yazdım) civatalarının birisinin lastiği eskimiş veya kopmuştur ses ondan geliyor benimkide 7000 km böyle oldu hala kullanıyorum.2 kişi alırsam 75 km/h den sorna ses yapıyor yada hep yapıyor.tek iken de ya hep yapıyor yada 80 km/h geçtikten sonra yapıyor.Bu arada 90 kiloyum 7700 km oldu benim makinada 90 ı birazcık geçiyor ilk aldığım gibi değil yani. İlk aldığımda canavar gibiydi sorgusuz sualsız 100 km/h garanti idi.Ha kayış ve baga ları değiştirirsem 500 km kadar yine 100 yapıyor sonra tekrar 90
.Yani şanzuman kutumuzda kronik bir sorun var bence.Keşke param olsada şu motordan kurtulsam artık gerçekten yetmiyor 13 aydır canım sıkıldı ya hep aynı hep aynı.Ha bunada şükür tabiki.
Önce balataya bir bakın,ardından vidaları kontrol edin.arka fren kalibrernin (umarım doğru yazdım) civatalarının birisinin lastiği eskimiş veya kopmuştur ses ondan geliyor
teşekkürler emircan, ilk fırsatta kontrol edicem. bizimkide yavaşken ses yapmıyor, belli bir hızı geçince ses gelmeye başlıyor. tam olarak nerde bahsettiğin civatalar?
arka fren kalibrernin (umarım doğru yazdım) civatalarının birisinin lastiği eskimiş veya kopmuştur ses ondan geliyor benimkide 7000 km böyle oldu hala kullanıyorum.2 kişi alırsam 75 km/h den sorna ses yapıyor yada hep yapıyor.tek iken de ya hep yapıyor yada 80 km/h geçtikten sonra yapıyor.Bu arada 90 kiloyum 7700 km oldu benim makinada 90 ı birazcık geçiyor ilk aldığım gibi değil yani. İlk aldığımda canavar gibiydi sorgusuz sualsız 100 km/h garanti idi.Ha kayış ve baga ları değiştirirsem 500 km kadar yine 100 yapıyor sonra tekrar 90