Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkürler slayerr Ama sana boşuna doktor demiyolar :thumleft: Arkadaşlar bu motor çok keyifli,Sivasta tek olmakta ayrıca güzel. :cat: motoru burda bir arkadaşım denedi ve hayran oldu,görüntü ve performansının çok iyi olduğunu söyledi.kendisinde ducati 1150cc var.motor manyağı denen tiplerden :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hafta sonu yaptığımız Kefken kampı gezisinden bir kaç fotoğraf ekleyeyim de sayfaya biraz renk gelsin :)

Kayaların tepesindeki Emre oluyor. :p

I am back and alive :) arkadaşlar uzun zamandır neredeyse 2 3 aydır foruma giremiyordum en son 785. sayfada kalmışın tek tek okudum bugün.
hasan abi motoru sattı mesut sattı erhan satıyor murat satıyor cihan satıyor neler oluyor :) sabredin seneye birlikte satardık. şaka bir yana benim makineyi büyültmek için 1 2 senem daha var hem maddi hem manevi olarak. Bu arada Yeni gelen arkadaşlara merhaba diyorum, yeni gv sine kavuşanlara da hayırlı olsun kazasız belasınz sürüşler diliyorum.
Beni tanımayanlar için kısa özet geçeyim. Ben Armağan 27 yaşında istanbul anadolu yakasında göztepe taraflarındayım. gemi kaptanıyım karada çalışıyorum denizleri şimdilik bıraktım. Çılgın motorucu diye tabir edilen çorlu gazestesindeki 7 motorcudan biriyim bkz ----http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/100400-cilgin-motorcular-corlu-dan-gecti.htmlhttp://---- 2012 model gv250 sahibi olup 8800km yapmış bulunmaktayım. Elden geldiğince gezilere festivallere katılmaya çalışıyorum.
Rıdvan efendi maşallah yokluğumda her 2 3 sayfada bir yenge vizesi ile taş atıp durmuşşun eywallah. Evet ne yapalım girdik bir yola gidiyoruz. Önümüzdeki hafta kız isteyeceğiz bayramdan sonra nişan baharada düğün o yüzden sürekli gelemiyorum gezilere. Mazeretim var :p
Senide görürürüz ileride :)
bundan sonra daha sık sitede olacağım tekrardan selamlar saygılar.

Arkadaşlar shinko orjinal lastikten memnunmusunuz,350km deyim ve biraz kaydığını düşünüyorum.Sizlerin tafsiye edebileceği bir lastik varmı.özellikle continental kullanan varsa hangi modeli olduğu konusunda bilgiye ihtiyacım var teşekkürler.

Shinko candır.
7 senelik shinkolarla canavar gibi gidiyordum.
Karda bile tırmandım.
Lastiği değiştirdim, tahmini 2000 km sonra ön kaydı yağmurda, kaza yaptım.

Motorkafa kardesim istanbul dasın sanırım,b.evler gungoren falan yazıyor,o taraflarda misin?

Motorkafa kardesim istanbul dasın sanırım,b.evler gungoren falan yazıyor,o taraflarda misin?

Kartal'da oturuyorum ama o taraflara da sık sık geçiyorum.
Şehir kısmında yazan yerler, sırasıyla oturduğum yerler :)
Shinko olayını abarttım bu arada bilgin olsun :cherry:
Durumun uygunsa metzeler veya michelin her zaman daha iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar shinko orjinal lastikten memnunmusunuz,350km deyim ve biraz kaydığını düşünüyorum.Sizlerin tafsiye edebileceği bir lastik varmı.özellikle continental kullanan varsa hangi modeli olduğu konusunda bilgiye ihtiyacım var teşekkürler.

Orjinal lastikler pek iyi değil ama sıfır lastikler sökülüp atılacak kadar da kötü değil.

Shinko candır.
Karda bile tırmandım.

Senin shinkolar o kadar iyi değilmiş, ben 7 senelik ve patlak (arka lastiğim) shinko kullanıyorum çok memnunum, çok heyecanlı oluyor. :p

Kartal'da oturuyorum ama o taraflara da sık sık geçiyorum.
Şehir kısmında yazan yerler, sırasıyla oturduğum yerler :)
Shinko olayını abarttım bu arada bilgin olsun :cherry:
Durumun uygunsa metzeler veya michelin her zaman daha iyidir.

O kadar yerde geziyorsun kaç senedir bir kere denk gelmedik.

ön 130/90-16 arka 130/90-15 yada140/90-15 bu ölçüler olurmu bilgi verebilirmisiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ön 130/90-16 arka 130/90-15 yada140/90-15 bu ölçüler olurmu bilgi verebilirmisiniz.

Olmaz. Ön lastik: 110/90-16 çok mecbur kalmadıkça değiştirme ama gerekirse 120/80-16 uygundur. Arka lastik: 150/80-15 bu ölçü pek bulunamıyor 140/90-15 uygundur. Bu ölçüler haricindeki lastikler orjinal lastik çevre ölçüsünü gözardı edilebilir miktardan fazla değiştireceği için kullanılması uygun olmaz.

herkese selamlar..arayı yine uzattım biraz ancak yettim :) çok yoğunum kafamı bile kaldıramıyorum.

bu arada yine yolun ortasında saf düzeninde çektirdiğiniz foto çok mükemmel olmuş.bayıldım ve kıskandım :))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrar..

duran motorun tekrar hayırlı olsun resimlerde canavar gibi çıkmış..

Süper Moderatör (BBRR)
Shinko candır.
Karda bile tırmandım.

kaçıncı motorun hangi lastikleri kullandın ?????
soruyu soran sevgilikardeşim bakma bu cevaplara metzeler diye bir marka var lastiğin kralıdır. hyosung şinkoyu standart takıyor. bende kullandım . hem gv250 hem gt250 hemde rx125 motorlarda metzeleri takınca yuh diyeceksin bu güne kadar muz kabuğu üstünde gittiğini anlayacaksın ..Shinko özellikle ıslak zeminde dehşet kayar.. ha dersen para çok az .. o zaman ona göre lastik almak zorundayım .. ama metzelerin fiyatlarına baktım çokta uçuk değil.. motorda kesinti yapılamayacak en önemli parça lastiktir.

http://www.motolastik.com/Urun/Metzeler-110-90-16-TT-59S-Perfect-ME-77-pmu27014.html

slayerr kefken gezisi resimlerinde,yanyana topluca resminiz var.en baştaki beyaz kasklı arkaşın motorundaki cam benim gv250 ye uyarmı?sanki oda gv250 gibi geldi ama emin olamadım. ayrıca bu ilandaki cam uyarmı.ben görünüşünü beğendim ama önemli olan güzel ve güvenli bir şekilde takılabilirmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iklet-chopper-on-siperlik-cam-96194920/detay/

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

ilker çok teşekkürler :thumleft: şanssız bedevi pozisyonundayım yağmurlar başladı hevesim kursağımda kaldı:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
slayerr kefken gezisi resimlerinde,yanyana topluca resminiz var.en baştaki beyaz kasklı arkaşın motorundaki cam benim gv250 ye uyarmı?sanki oda gv250 gibi geldi ama emin olamadım. ayrıca bu ilandaki cam uyarmı.ben görünüşünü beğendim ama önemli olan güzel ve güvenli bir şekilde takılabilirmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iklet-chopper-on-siperlik-cam-96194920/detay/

En baştaki beyaz kasklı arkadaşın motoru Gv250 GS Dakar :flower: evet motoru Gv250. Gördüğün ön cam da orjinal ön camın modifiye edilmiş hali. Yani senin motoruna uyar ama camı sana satmayacağı ve kendisi özel yaptığı yaptığı için o camı unut. Linkini verdiğin ilandaki ön camın senin motoruna uymaması gayet yüksek ihtimal. Çünkü bağlantı aparatları bizim motordaki gidon-gösterge mesafesinden daha kısa görünüyor.

kaçıncı motorun hangi lastikleri kullandın ?????
soruyu soran sevgilikardeşim bakma bu cevaplara metzeler diye bir marka var lastiğin kralıdır. hyosung şinkoyu standart takıyor. bende kullandım . hem gv250 hem gt250 hemde rx125 motorlarda metzeleri takınca yuh diyeceksin bu güne kadar muz kabuğu üstünde gittiğini anlayacaksın ..Shinko özellikle ıslak zeminde dehşet kayar.. ha dersen para çok az .. o zaman ona göre lastik almak zorundayım .. ama metzelerin fiyatlarına baktım çokta uçuk değil.. motorda kesinti yapılamayacak en önemli parça lastiktir.

http://www.motolastik.com/Urun/Metzeler-110-90-16-TT-59S-Perfect-ME-77-pmu27014.html

motorkafa zaten bir sonraki mesajında şaka yaptığını ve shinkoların vasat olduğunu sölemişti zaten...

duran sen bilirsin ama bence orjinal camı daha hoş durur..

üzerinde orjinal cam olan bi gv250 resmi varmı arkadaşlar.kafam allak bullak oldu,hepsini birbirine karıştırdım:queen:

En soldaki motor ve beyaz kasklı kişi benim:) Ön camı standart cama enine alüminyum cita ekleyerek ve gidonun sağında ve solunda bulunan alyen vidalara monte ettim, yine gv kullanan kemal arkadaşım (key-x) ön ayak oldu,hem onun motora hem benimkine hemde motorkafa'nın kine yaptık.Zor değil sadece uygun demir parçaları ayarlamak lazım,hatta istanbul bahçelievlerde kalınından ve genişinden cam kesen eleman da var,istediğin boyutta sipariş veriyorsun,2 gün sonra hazırlıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

hatta mevzu bahsi açılmışken sahibindendeki linkini de yapıştırayım ( bir arkadaşla anlaştık ama henuz kaparo vermedi sözlü anlaşma yaptık)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-2005-model-full-aksesuvarli-100530842/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar