- Konu Yazar
S.a arkadaşlar ben 18 yaşımdayım metroda hostluk yapıyorum aylık 1.100 tl gelirim var şükür bi ihtiyacım yok eğitim hayatım pek başarılı gitmediğinden iş hayatına atıldım 2 ay sonra 19dan gün alıyorum ehliyet vs için ve bin ile bin beşyüz arası bir meblağ kredide zorluk yaşarsam gerekirse aile desteği ile daha fazlasını motora yatırabilirim.
10 bin yada daha fazla bi kredi çekerek r1 yada cbr600rr gibi sağlam bi motor almayı düşünüyorum ama 2.el bilgim yok güvenilirmi aynı performansı verirmi ve tabi motor bilgimde yok ancak haftada 1 yada 2 gün sürebileceğimden ufak ufak öğrenirim motorculardan kurslardan falan ders alırım diye düşünüyorum hyosung bayisini aradım 2.el 600 cc yerine sıfır gtr250 daha mantıklı olacağını söylediler bi pazarlamacı edasıyla
bende sizlere bu işin hastalarına danışmak istiyorum kredi çekip öderim rahatlıkla kısa bi sürede nasıl bi yol izlemeliyim bilgilendirirseniz çok sevinirim.
10 bin yada daha fazla bi kredi çekerek r1 yada cbr600rr gibi sağlam bi motor almayı düşünüyorum ama 2.el bilgim yok güvenilirmi aynı performansı verirmi ve tabi motor bilgimde yok ancak haftada 1 yada 2 gün sürebileceğimden ufak ufak öğrenirim motorculardan kurslardan falan ders alırım diye düşünüyorum hyosung bayisini aradım 2.el 600 cc yerine sıfır gtr250 daha mantıklı olacağını söylediler bi pazarlamacı edasıyla