- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar uzun süredir araştırdığım ve tecrübesizliğimden arada kaldığım bir kaç motor hakkında sizlerden öneri bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle motordan beklentilerimi yazayım;
-yakıt tasarrufu ve yedek parça ucuzluğu ve kolay bulunurluğu
-dayanıklılığı
-günde 70km yol sonunda kaba ette titreşimden dolayı uyuşma olmaması
-azami hızın 110km/h olduğu bir otoyolda kamyonlar tarafından taciz edilmeyecek ciğere sahip olması
-şehir içide kullanım kolaylığı ve pratiklik
-üniversitede motoru bölüm binasının önüne çektiğimde en azından kurye gibi gözükmemek
-son olarak bu alacağım ilk motor olacak ve muhtemelen sıkılmazsam(hız sevdalısı olmadığımdan) 3-4 yıl bende kalır diye tahmin ediyorum 2. el satışında kolaylık
evet motordan beklentilerim bunlar ve bütçem 3000tl civarı
not:boyum 187 ve 80 kiloyum
-aklımda olan motorlar yuvarlak kafalı ybr(2005-2008), tvs apache(2008-2010), cbr 125(2004-2007), salcano wolf(2010-2012)
not:enduroda var aklımda ama chopper düşünmüyorum
evet arkadaşlar durumum böyle önerilerinizi dörtgözle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
:king:
Öncelikle motordan beklentilerimi yazayım;
-yakıt tasarrufu ve yedek parça ucuzluğu ve kolay bulunurluğu
-dayanıklılığı
-günde 70km yol sonunda kaba ette titreşimden dolayı uyuşma olmaması
-azami hızın 110km/h olduğu bir otoyolda kamyonlar tarafından taciz edilmeyecek ciğere sahip olması
-şehir içide kullanım kolaylığı ve pratiklik
-üniversitede motoru bölüm binasının önüne çektiğimde en azından kurye gibi gözükmemek
-son olarak bu alacağım ilk motor olacak ve muhtemelen sıkılmazsam(hız sevdalısı olmadığımdan) 3-4 yıl bende kalır diye tahmin ediyorum 2. el satışında kolaylık
evet motordan beklentilerim bunlar ve bütçem 3000tl civarı
not:boyum 187 ve 80 kiloyum
-aklımda olan motorlar yuvarlak kafalı ybr(2005-2008), tvs apache(2008-2010), cbr 125(2004-2007), salcano wolf(2010-2012)
not:enduroda var aklımda ama chopper düşünmüyorum
evet arkadaşlar durumum böyle önerilerinizi dörtgözle bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
:king: