En iyi internet Tarayıcı (Chrome-IE-Opera-Mozilla-Safari vs...)

En iyi Tarayıcı

• Kullanılan toplam oy
    99
En kullanışlı ve en hızlı tarayıcı hangisi? ben başlıkta yazdıklarımı kullandım ancak öne çıkan yok sayılır. chrome arayüzü çok basit ve hızlı. ie 9'da basitleştirilmiş ve hız konusunda başarılı. mozillada birçok eklenti bulunuyor. opera'da sistemi kasmayan basit bir tarayıcı. siz hangisini kullanıyorsunuz? burada olan yada olmayan hangisini tavsiye edersiniz?

20090923211342.jpg

ie,mozilla,chrome yi sıkça kullandım diğerlerinin kullanmadım,aralarında sorarsan chrome bence

Bana göre de en iyisi Chrome. Sayfa yükleme olarak en hızlısı flash içeriklerde de kasmıyor

bencede chrome kullanımı kolay gayet hızlı benim elimde alıştı iyice ama safariyi de beğenirim fena değil ama en iyisi CHROME :flower:

Internet Explorer'i sadece yeni bilgisayarlara Mozilla ya da Chrome indirmek için kullanıyorum...

ie, bu tarayıcıların hepsinin yanında bok yemiş :)

Sıraya koyacak olursak; chrome, firefox, opera ve safari.
Explorer'ı sıraya koymuyorum bile

explorer, netscape ile mücadele ederken emeklemeden koşmaya çalıştı. bu sürede saçma sapan sürümler çıktı ama ie 9 sanki güzel olmuş gibi geldi bana. ön yargılı olmamak lazım, ben beğendim ama sadece ie 9 için söylüyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Chrom kullaniyorum ama nedeni vakit ayirip ve kafa yorup, ie yi diger tarayicilarin sade haline getirmek icin ugrasamamam.
Ie bir suru gereksiz ayrintiyi calistirmak uzere programlanmis ve oyle yukleniyor.
Dogal olarak kasiyor.
Diger tarayicilar ayni ozellikleri kullanmaya kalkarsaniz ie den daha cok kasiyor.
Opera icin cok guzel yorumlar duyuyorum.
Ama parali oldugundan denemeyi aklimdan bile gecirmedim.
Kisacasi salak plugin sorunlarini hesaba katmazsak chrom bizim gibi ortalama kullanici icin gayet kullanisli.

android : opera, mozilla
windows : chrome , mozilla
ie yi en son dedem kullanıyordu sanırım hele bi gel evladım bu ne diyor diyordu..

Motorsiklet kullanıcısı bilinçlidir! IE'nin hiç oy almaması bunun da güzide bir kanıtıdır :mrgreen:
MotorKafa'nın sıralama aynen doğrudur gözümde

chrome daha iyi diyenlere gelsin bu şarkı.. iki tarayıcıda da aynı sayfalar açık ve arka planda çalışma durumuna bakın bu 2 sayfa için böyle daha fazla sayfa açtığınızda özellikle flash tabanlı siteler de bilgisayarınız oynamaya başlıyor... sürekli çöken firefox'a hiç girmiyorum bile.

taracy.jpg

Chrome son zamanlarda bellek kullanımında biraz savruklaştı ama hangi eklentiler yüklü o da önemli

Bir de tek ölçüt bellekse metin tabanlı bir tarayıcıyla bitirelim işi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar