Hani facede bi söz var bi çoğumuz okumuşuzdur. "facede herkes aşık, herkes mafya, herkes adam, herkes zengin, herkes deli vbg" uzayıp gider. motosiklet.net te son zamanlardaki yazışmalara bakınca bu sözler aklıma geliyo kimse yanlış anlamasın ve alınmasın ama çoğu böyle başlıklar ergen diye adlandırdığımız yaşı yeni yeni gençliğe ermiş arkadaşlardan geliyo. Birisi çıkar 17 sine yeni bastım hayabusa kullanıyorum herkes gençsin nasıl kullanıyosun diyo sizce ne yapiim diye sorar, biri çıkar benim bi ton sevgilim var sürekli ilişkiye giriyorum ileride zararı olurmu diye sorar, biri çıkar ben aikido, kungfu falan yapıyorum önüme çıkan 10 kişiyi dövüyorum onlar şikayetçi olsa ceza yermiyim diye sorar. biri çıkar bütün kızlar peşimde ne yapiim kurtulamıyorum bana akıl verin lütfen gibi benlik tatmin edici birsürü başlıkta yardım çağrısında bulunur. bunları okurken düşünüyorumda bi tek benmiyim zorla 2005 model cbr125 alıp bi yaz bile kullanamadan satan üstelik bırak büyük motoru başka bi cıbırla bile yarışmayan yada münakaşaya girmeyen kısa bi kornayla selam verip geçen. ya biz hiç genç olmadık olamadık yada şimdiki gençler çok uçuyorlar havalarda.................