izmirden selamlar

merhaba arkadaşlar.
ben İzmirden Mert 22 yaşındayım. Açıköğretim 3. sınıf öğrencisiyim aynı zamanda bir benzin istasyonu marketinde kasiyerlik yapmaktayım. Lise çağından beri motora ilgi duyuyorum . Türkiyedeki çoğu aile gibi benim ailemde genel olarak karşı çıkıyordu %90 ikna ettim gibi 1 ay içerisinde motor + gerekli ekipmanları almayı planlıyorum forumda karşılaştırma ve model konularına bakıyorum internetten bana hitap eden bikaç model var honda pcx, cbr 125 , xt125x , wr125x,cbf 250 bütkçe ayırma konusuna gelince wr125 e yetmiyebilir. Artık o anki durumuma bağlı olucak . Aranızda mutlu vakit geçirmek dileğiyle

Moderatör
Hosgeldin Mert, en kisa zamanda hayalindeki motosiklete kavusman dilegiyle. Aceleci olma, forumda gez, sor, fikir al, arastir. İzmir'e selamlar :)

Hoşgeldin mert bende bornovadayım motosiklet konusunda acele etme sanırım yeni başlayacaksın hayalindeki motosiklete kavuşursun inşallah ama fazla büyük birşey tavsiye etmem daha cok commuter sınıfına bak:)

Hoşgeldin mert bende bornovadayım motosiklet konusunda acele etme sanırım yeni başlayacaksın hayalindeki motosiklete kavuşursun inşallah ama fazla büyük birşey tavsiye etmem daha cok commuter sınıfına bak:)
bende bornovadanım commuter sınıfı değilde honda pcx fena ilgimi çekiyo

Kalıcı ve katılımcı olman dileklerim ile aramıza hoş geldin Mert kardeşim.

:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar