- Konu Yazar
saol adem abimtusubasa montunu güle güle kullan. Hayırlı olsun. Örnek davranış. Mt yardımlaşma :cat:
cok duygulandım bugun yapılan bana iyiliklere
Allah Herkesden Bin kere razı olsun..
saol adem abimtusubasa montunu güle güle kullan. Hayırlı olsun. Örnek davranış. Mt yardımlaşma :cat:
Güle güle kullan dostum böyle yardımlaşma dayanışma insanın yüzünü güldürüyor![]()
teşekkürler hepinize.. =)güle güle kullan...umarım başka ihtiyaç sahiplerine gün gelir yardımın dokunur...
öncelikle hepinize teşekkür ederimBu yardımı yapan arkadaşımıza helal olsun ama bu iyiliğide belli ki değmiyecek birini yapmamış.
Tsubasa düşünmüş düşünmüş bu iyiliğe karşılık veremem ama en azından bu iyiliği yapanı onurlandırayım demiş.
Sana da bravo tsubasa. Sende bu iyiniyetinle haketmişsin zaten bu montu.
Allah hayrı işleyenden de, hayır işlenmesine sebep olandan da razı olsun.
Bir zamanlar ben de şahsen tanımadığım zor durumda olan birine gönlümden koparıp bir aylık geçimini sağlayabilecek para gönderecektim fakat son anda başka bir arkadaşımın sağlık problemi çıkınca parayı ona borç olarak verdim.Geri ödediğinde kalanınıda yatıracaktım. Diğer kişiye ise durumu anlatıp hesabına 50 tl yatırdım. Övünmek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Zor durumda olmaktan şikayetçi olan bu kişi ise 10 gün sonra Z 1000 almış...( oysa ki hiç öyle biri gibi yaşamıyordu )