engin bende sym 250 wolf almayı düşünüyorum kasımpaşada bir yerde buluşalım motoru çalışır halini bir yakından görmek istiyorum sence uygunsa
made in Taiwan.. yazıyorsym hangi ülkede üretiliyor bilen var mı arkadaşlar?
... önemli olan 3 bin 5 binden sonra sapıtmaya başlamasın .
engin eyvallah teşekkürler bir kaç sefer kasımpaşa bayine gittim iyice inceledim hoş güzel motor renk kırmızı yada mavi yada füme renkleri olsa daha bir güzel olurdu bu motorda aradığım özellikler var bir kaç detay hariç oturuş spor olmuş birde farı benim göz zevkime hitap etmiyor far olayını çözerim önemli olan 3 bin 5 binden sonra sapıtmaya başlamasın ve vibrasyon + yakıtı cumartesi 18:30 sym bayi önü müsait olursan bir alıcı gözüyle inceleyim her şeyi ile benim cep:0546 511 08 26
yarın 18:30 , 19,00 arası olur sence uygunsabenim motor 3500 cıvarını gecti hala sorunsuz şekilde kullanıyorum sapıtma olmaz bunlarda dandik bir mal değil sonucta c.tesi günü dediğin saatte cadde üzerindeki bayiide görüşürüz..
yarın 18:30 , 19,00 arası olur sence uygunsa
Bende sahibinden de satılık wolf ü olan bir kaç kişiye 2011 moel ybr esd ile takas teklifi gönderdim..makul bir dildede takasın onlar için yararlı olacağını anlattım fakat sonuç alamadımbugun 2 wolf kullanıcısı 2 wolf almak istiyen arkadaşlarla buluştuk yer kasımpaşa sym bayisi güzel bir görüşme oldu isak abiye ve buraya yazmadan gelen cbf150 kullanıcısı olan diğer arkadaşa teşekkürler ismini sormayı unutmustum![]()
Bende sahibinden de satılık wolf ü olan bir kaç kişiye 2011 moel ybr esd ile takas teklifi gönderdim..makul bir dildede takasın onlar için yararlı olacağını anlattım fakat sonuç alamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
adam 2 ay önce ilan vermiş ve hala bekliyor..ikinci eli güçlü bir motorla üzerine farkı neyse konuşup takas etse..sonra o takasta aldığı ikinci eli kuvvetli motoru 15-20 gün içinde satsa..Bu adam zararmı etmiş olur akıllık etmiş mi olur..
Sym öyle ahım şahım herkesin bildiği bi marka değil bu bir gerçek..diretipte illa cash paraya satcam demenin bi mantığı yok..Bu şekilde bir ay daha bekleseler gene satamayacaklar..Ne diyelim şimdi..Bu arada sahibinden de ybr 250 sahibinin birisi şöyle bi başlıkta ilan koymuş :mrgreen: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mal-benim-degilmi-10binde-isterim-20binde-99443269/detay :queen: aklıma bu geldi..:mrgreen:
şimdi bi ybr 250 var haftaya pazar onunla görüşmeye gidicem anlaşabilirsek..onla takas edicem olmazsa artık fuarı bekleriz olmadı sym ye bineriz...250 cc şart..türkiyede hayatta kalmak istiyorsan 250 cc şart arkadaş..valla ne diyeyim bilmiyorum belki öylesine satıcı belkide ilanı vermiştir iş olsun diye bekliyordur kafana kestirdiklerine telefon ac bence
engin kardeşim sağolasın görüşme için foruma yazmadan geldim hatamız varsa affola malum geç gördüm bu arada verdiğin bilgiler ilgin alakan için teşekkürler diğer wolf kulanıcısı ve isak abiye de teşekkürler güzel buluşma oldu sym molf sb 250 nı kafamda soru kalmadı tek sıkıntı aksesuar dı onur bey sagolsun var dedi benim için çanta önemli bağlama demiri varmış koruma demiri de birkaç ay sonra gelecek dedi bu arada ismim veysel inşallah en kısa zamanda yine görüşüz.bugun 2 wolf kullanıcısı 2 wolf almak istiyen arkadaşlarla buluştuk yer kasımpaşa sym bayisi güzel bir görüşme oldu isak abiye ve buraya yazmadan gelen cbf150 kullanıcısı olan diğer arkadaşa teşekkürler ismini sormayı unutmustum![]()
engin kardeşim sağolasın görüşme için foruma yazmadan geldim hatamız varsa affola malum geç gördüm bu arada verdiğin bilgiler ilgin alakan için teşekkürler diğer wolf kulanıcısı ve isak abiye de teşekkürler güzel buluşma oldu sym molf sb 250 nı kafamda soru kalmadı tek sıkıntı aksesuar dı onur bey sagolsun var dedi benim için çanta önemli bağlama demiri varmış koruma demiri de birkaç ay sonra gelecek dedi bu arada ismim veysel inşallah en kısa zamanda yine görüşüz.
Arkadaşlar ilandaki motor hakkında bilgisi olan var mı? Gidip gören falan,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-acil-satilik-99237700/detay
Egzosun bazı yerlerinde yanma var gibi gördüm resimdenden onun için sormuştum. İlgi, alaka için teşekkürler.memnun bırakabildiysem ne mutlu bana abi onurun yanına giderken benden habersiz gitmeyesingereken herseyi yaptırtırım inşaallah en kısa zamanda görüşürüz wolf 250 hakkında edindiğin fikirleri sende yaz buraya herkesin fikri olsun almamış birinin yorumlarını görsünler herkesin bilgisi olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
gidip görüp bakmadık ama istersen beraber gider bakarız nedir ne değildir diye
Egzosun bazı yerlerinde yanma var gibi gördüm resimdenden onun için sormuştum. İlgi, alaka için teşekkürler.
Wolf ü sevmişdim bide beyaz olunca bayıldım hayırlı olsun paylaşımları bekliyoruz
bugün bu motoru deneme fırsatım oldu baya bir torklu titreşim söylendiği gibi sıfır değil selesi sert oturuş pozisyonu rahat (yzf r125 den inip bindim) göstergeler göze hoş geliyor aynaların işlevselliği harika hele sesi :cat:
abi gaza bi dokundum 9 bine gitti ben ne yapayım
ağzımdan kaçtıabi adamlar satmak mı istemiyo anlamadım 10.250 lira. alınır ama 2 elin parmağını geçmez, dediğin fiyatada cbf ybr gibi olur ama iyide olur
![]()
Arkadaşlar iyi akşamalar kocaeli de sym satışı yapan bir motosiket dükkanında müşterilerin denemesi için bir wolf 250 var. Bende merak ettiğim bu motoru denemek istedim daha önce videolarını bol bol izlemiştim. Vibrasyonun sıfır olduğunu idda eden bardaklı videoları bile vardı.Her neyse ben bu motoru kullandım ama çok km yapmadım max 5 yada 6 km dir. Benim fark ettiğim + ve - yazmak istedim sonuçta burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.
+ torku çok güzel motor hiç boğulmuyor hemen şahlanıp gidiyor.
+ ön fren gayet başarılı ( yzf r125 kullanıcısıyım)
+ oturuş pozisyonu race kullandığım içinde olabilir ama gayet rahat
+ gösterge de herşey net ve anlaşılır
+ arka stop led lapılmış bence her motosikletde olması gerekir
+ süspansiyon başarılı ama uzun yolda da test etmek gerekir
evet sırada - ler
- bahsedildiği gibi 0 vibrasyon yok 120 ile giderken arkamı görmekte zorlandım aynalar çok titriyor
- kullandığım motosikletde gidonda boşluk vardı ama buna fazla takmayın muhtemelen teşhir ürünü olduğu içindir
- arka fren hiç yok denecek gibi (yzf r125 kullanıcısıyım)
- farların açma kapama tuşu var bence bu bir eksiklik avrupa standartlarına göre her motosikletin farı otomatik yanmak zorunda
- top case alsak nasıl monte edeceğiz merak ediyorum
- koruma takozları için yer arayıp duracaksınız
- sele r125 inkinden bile daha rahatsızdıl:
- birde tur camı takmak istesek yine sıkıntı yaşayacağız sanırım. motor aksesuarlara kapalı bir motor gibi.
burası şöyle değil dediğiniz bir yer varsa lütfen bilgilendiriniz iyi forumlar
Hatırladım aykut abibenim makinanın satılma ihtimali var olurda satılırsa altarnetif arıyorum sym nin şekli çok hoşuma gidiyor ama titreşim beni rahatsız etti. frenleri belki tam anlamıyla kullanamadım tekrar denemem lazım. top case bence gerekli ve yakışmasıda lazım eğer yakışmıyor ise takmamak lazım.
evet resimleri gördüm belki büyük olduğu için sırıtmış 35 den fazlası büyük gelir bence. hele bi benimkinin durumu belli olsunda düşünmüyor değilim ama r125 ide nasıl satıcam hiç bilmiyorum ayrılmak çok zor olucak keyifle biniyorum çünki
r125 ilk göz ağrım ama artık isteklerime karşılık vermiyor uzun yolda sıkıntı yaşıyorum eşya yüklemede çok zorlanıyorum ben uzun yol yapmayı çok seviyorum. r125 ile eşya yüklemek çok sıkıcı ama yol yapmak zevkli. asvalt motoru bu az bir çukur olsun hemen 2. vitese atıyorum. aslında benim motorum vtr 250 amaher neyse bakalım belki bende sym ci olurum hayırlısı diyelim. ama motorunuz çok güzel gözüküyor özelliklede beyaz kullananlar nazarlık takın motorunuza
http://img7.imageshack.us/img7/7799/dsc00185ym.jpg
gaz kesiyor motor neredeyse çoğu motorda var sym ile sınırlı değil iyi bir özelliktir. motoru yüksek devirden korur
arkadaşlar bi kaç soru sorsam
1 rölanti devriniz 2000 mi?
2 şuana kadar 2 tane sym kullnadım 2 sindede gidonda az bir boşluk vardı bu sizde de varmı yani kronik değildir değil mi?
3 koruma takozu takanlarınız varmı
teşekkür ederim cevaplarnız için
öyle diyon diyon bir gün paylaşıcam resimleritabi aldığım zaman
abi senikinde de boşluk hissettin mi gidonda?
Arkadaşlar youtube de videolara bakarken buna rastladım, bardak olayı bir yana gidona bağlanmış olan o alet acaba aynalardaki titremeyi absorbe ediyor mudur.
[YT]73XpWWzL_UQ[/YT]
fotoğrafsız değişiklikleri kabul etmiyoruz![]()