- Konu Yazar
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben ilk kez motorsiklet sürmedim neden kimse anlamak istemiyor dağdan indim motora bindim değil benimkisi ki ben racing istediğimide söyledim konularumda buna nazaran hala cbf ybr falan ön plana sürülüyor. Kendimi daha nasıl açık anlatabilirim bilmiyorum ama kesinlikle yanlış anlaşılıyorum viteslide sürdüm yazlıkta ( sakin trafik yok yeteri kadar bilgim var ) Ben istanbul trafiğinde sıkıntı çekmeden kolay sürülen bir motorsiklet olarak cbr125 kabul ederim biraz performanslı olanı ise 250 . Ve ben şu 250lilerin gücünü biliyorum . Başımızı ağrıtmıcak bir motor denilebilir her şekilde. Bunlara dayanarak 250 diyorum çünkü 125 çok hafif kaçıcak benim için biraz hız ee biraz daha hız derken 125'in gücü kesilcek Zippo's un dediği gibi hemen hemen aynı gövdeleri ve gösterişli kaslı bir motorsiklet 125 e nazaran . Emsallerine görede çokta dayanıklı . Bunun için tercihim 250.. Ve rica ediyorum Honda CBR250R kulanıcıları daha aydınlatıcı bilgiler verirse sevinirim , kıyaslama yapın bir şey diyemem tabii bilgi ediniyoruz ama rica ediyorum CBR 250 ile Bir ybr veya cbf bir tutmayın ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
'' deryalı ''
Teşekkür ederiz gerçekten güzel orda motorumla olmak bende isterdim..
o zevki sanırım hiç bir şey vermez.. 
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
'' deryalı ''
Teşekkür ederiz gerçekten güzel orda motorumla olmak bende isterdim..