musaıt oldugunuz bır gun tanısmak ısterım.bende mamak-araplardayım.
musaıt oldugunuz bır gun tanısmak ısterım.bende mamak-araplardayım.
haberleşelimmusaıt oldugunuz bır gun tanısmak ısterım.
selam arkadaşlar nasılsınız?allah herkese kazasız, belasız motorsiklet kullanmayı nasip etsin,ben heroway cxm 250 kullanıyodum,
sattım şimdi bende mct 250 aldım yıllardır kullanıyorum cok memnunum. yedek parca satan varsa bana bilgi verirse sevinirim herkese iyi sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
merhaba arkadaşlar mondial mct 250 bi sıkıntım var mct kullanan arkadaşlar yardımcı olurmu lütfen ön farım hiç aydınlatmıyor daha dogrusu gaz halatına baglamışlar farı gaz verince aydınlatıyor ginede okadar degil
bir iki arkadaşa söyledim dediler mctlerin hepsi öyle acaba dogrumu akuden gelmesi gerek degilmi kabloların aydınlatmıyor saygılar...
hayırlısı hayırlısı_pLay_06 hocam görüşelim diyecektim ama motorumla ufak bi sorun yaşadım. yine başka baharlara kaldı![]()
amortısoru nasıl dondereceksınız aletı varmı elınızde ? onun ozel bır demırı var 2 delıgın ıcıne gecıyor ve o sekılde dondererek acıp - kapatıyorsunuz.
parmak kadar bi teyp var benim motorda, kart okuyuculu fln. sanıyorum tesisatında bi kaçak var şase yapıyo akü boşalmış. onu söküp bi takviyeyle denicem bakalımhayırlısı hayırlısıhayırdır ne sorun yasadın yardımcı olabılecegım bır sey varsa yardımcı olabılırım ?
anladım bende o demirde yok nasıl yapıcağımıda bilmiyorum işte ..
parmak kadar bi teyp var benim motorda, kart okuyuculu fln. sanıyorum tesisatında bi kaçak var şase yapıyo akü boşalmış. onu söküp bi takviyeyle denicem bakalım![]()
bilgiler için çok saol dostum kafamda sadece bu sorular kalmıştı,iyi baktığım takdirde motorda bir sorun yaşamıcağmı düşünüyorum![]()
sağolasın hocam çözerim ben (işten zaman bulursam)o tarz teyplerı bılıyorum. eger yardım edebılcegım bır sey varsa yardımcı olabılırım dostum
senın motorun ılanını gordum 2350 demıssın . ama ne yazıkkı bu meretler hıc satılmıyor benıde o sınır edıyor.sağolasın hocam çözerim ben (işten zaman bulursam)![]()
hala bakiyorum acelem yok yakın zamanda alıcam inşallahsen motoru aldınmı bakıyormusun daha