ercan gaz yağını gençosman ayakkabıcılar çarşısında. bizim kundura malzemesi aldıgımız toptancı)))) abi gökhan bu belli olmaz canı ne çeker
Gerçi adamada hak vermiyor değilim . daha mıcırda motoru tutamamış dağda tepede nası gitsin deme
HAmza kardeşim sanada hayırlı olsun allah tekeri düz bastırsın. Cross tadından yenmezhele ki arazide gezinmeninverdiği zevk hiçbişeye değişilmez . Otaraflara yolum düşer ise ulaşırım sana
Yalnız arazide sürüş teknikleri ile bilgileri teorik olarak okumadan pek dalma araziye ve asla bayır aşşa ön freni sıkma
arazideki düşüşler daha çok can yakıyor
çizmeler olmadanda sert arazilere pek girme ne kadar korursan koru o ayaklar bir yerlere çarpıyor emin ol .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Arkadaşlar bursada gaz yağı satan bir yer var mı bildiğiniz ? Kent meydanındaki petrol ofisinde arada bi oluyormuş ama denk getiremedim henüz .
yaşar tic ten 70 lik şise şeklinde alabilirsin fiatı 5 tl filan ben oradan alıyorum. orada mahmut arkadaş var telini veriyorum tel:02242530287 önce ara bir sor ama kesin olması lazım. yoksa bende bir şişe var paylaşırız.ama bir şartla veririm gaz bahanesiyle gelip bir çayımı içersen..