Bu olur mu ?Çok uzaktan foto çekiyosun motorun güzelliği gidiyor![]()
Zoom yapmadım deminki fotoğraf 800*600 e küçülmüştü aslı 1600*1200 olan fotoğrafdan motoru kestim boyutlandırma yok.Fotoya zoom yapmışsın olmadıHakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart yedin :mrgreen:
http://media.sondevir.com/250x190/2012/04/02/hakem.jpg
Zoom yapmadım deminki fotoğraf 800*600 e küçülmüştü aslı 1600*1200 olan fotoğrafdan motoru kestim boyutlandırma yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Senden de bekliyorum motorlu fotoğraflar :cherry:
Düştüğü yerden almadın mı korumayı ? 2 tane civata alıp takmak nedirki.Egzoz korumasız çok kötü gözüküyor ya :mrgreen:
Düştüğü yerden almadın mı korumayı ? 2 tane civata alıp takmak nedirki.
Ne biçim vidaymış öyle, geçmiş olsun egzoz korumasız gezeceksiniz artık heralde :cherry:Vida aldım conta da aldım. Tam sıkarken vida içinde kaldı çatırt diye koptu kafası bende şimdilik vazgeçtim takmaktan :mrgreen:
Ne biçim vidaymış öyle, geçmiş olsun egzoz korumasız gezeceksiniz artık heralde :cherry:
Ben aslında cg köylü egzozu alıp içini boşaltayım diyorum ama bağlantı üçgenini satmıyolar rialli'de, cg siyah egzoz 46 lira ya sudan ucuz, tabi 8-10 lira da bi kargo gelir. Bağlantı üçgenini nerden bulurum kiBende anlamadım sıktıkça boşa dönüyodu bi baktım çat dedi koptu kafası :mrgreen: Şimdilik öyle takılıyorum bi şikayetim yok görüntü biraz acayip ama olsun :mrgreen:
Ben aslında cg köylü egzozu alıp içini boşaltayım diyorum ama bağlantı üçgenini satmıyolar rialli'de, cg siyah egzoz 46 lira ya sudan ucuz, tabi 8-10 lira da bi kargo gelir. Bağlantı üçgenini nerden bulurum ki
http://www.mondialonline.com/_files/mondialyp/netsis_urun_resim/big/EN16.01X14.150.jpg
Bilmiyorum belki 2-3 delik delerim sadece. Ben motoru kışın da kullanıcam egzoz kesin paslanacak en azından boğazdan susturucuya kadar giden boru komple pas olur. Yazın satmaya kalktığımda sıkıntı olur ya. Cg egzozunu eskitip kendi egzozunu geri takıp satsam daha kârlı olurum. Egzozu zımparalayıp boyayınca bişeye benzemiyo.http://motorsikletyedekparcasi.com/index.php?do=catalog/product&pid=6043
Biraz fazla ses çıkmaz mı öyle yapınca ?
Bilmiyorum belki 2-3 delik delerim sadece. Ben motoru kışın da kullanıcam egzoz kesin paslanacak en azından boğazdan susturucuya kadar giden boru komple pas olur. Yazın satmaya kalktığımda sıkıntı olur ya. Cg egzozunu eskitip kendi egzozunu geri takıp satsam daha kârlı olurum. Egzozu zımparalayıp boyayınca bişeye benzemiyo.
Uğraşınca olur tabi, umarım hyena'nın egzozu gibi pastan çürüyüp susturucunun dibinden egzoz kırılmaz kendi kendine :mrgreen:Mat siyah yanmaz boya ile boyanınca orjinalinden daha güzel olur
http://www.motorparcalari.net/wurht-mat-yanmaz-boya-siyah-urun3656.html
Uğraşınca olur tabi, umarım hyena'nın egzozu gibi pastan çürüyüp susturucunun dibinden egzoz kırılmaz kendi kendine :mrgreen:
Orjinal egzozunu 7 bin km kullandım, söktüğümde en son içinde kocaman bir parça muhtemelen bir susturucu, ileri geri oynuyordu egzoz dağılmış resmen :cherry: buna rağmen köylü cg'den güzel çıkıyodu sesi hatta bizim mx bunun yanında buzdolabı motoru gibi kalıyo :mrgreen: Nasıl yapmışlarsa egzozu 8-9 bin devirlerde sürünce bile kafa şişirmiyo hiç.Orası hiç belli olmaz mondial sonuçta :mrgreen:
Orjinal egzozunu 7 bin km kullandım, söktüğümde en son içinde kocaman bir parça muhtemelen bir susturucu, ileri geri oynuyordu egzoz dağılmış resmen :cherry: buna rağmen köylü cg'den güzel çıkıyodu sesi hatta bizim mx bunun yanında buzdolabı motoru gibi kalıyo :mrgreen: Nasıl yapmışlarsa egzozu 8-9 bin devirlerde sürünce bile kafa şişirmiyo hiç.
Ben de, çok gereksiz olmuş bence, motorun zor çalışmasını sağlamaktan başka bir işlevi yok, bir de gaz kolu çok orantısız, 2 adım yürütmek için yarım gaz verdiğim oluyor.Bu motorun katalizör sistemini ve egzozunu tasarlayanı bulup tebrik etmek isterim :mrgreen:
Ben de, çok gereksiz olmuş bence, motorun zor çalışmasını sağlamaktan başka bir işlevi yok, bir de gaz kolu çok orantısız, 2 adım yürütmek için yarım gaz verdiğim oluyor.
Haftaya cumartesi ankaradan ankara-nallıhan'a gidicem tek gidiş 200 küsur km, bakalım nasıl olacakbenzin deposunu fulleyince gider döner gibi. Lastikleri biraz daha bitirmek istiyorum, kasım başı takıcam unilli tubeless lastikleri. Motor şu an 3100km'de. Ya bir de şu krank kutusundan çıkan hortumun hava filtresine girmesi çok gereksiz. Bir kere hava filtresini temizledim 2600km'de filtre yağlanmış başka bir sorunu yok, toz yok.
Karbüratörü daha kaliteli bir 125'likle değiştirmeyi düşünüyorum ama 35 liraya cg200 karbüratör olması aklımı çeliyor :cherry: o kadar uçmasam ama 150'lik karbüratör taksam nasıl olur ki. Zaten az benzin yaktığı yok bari gaza abanınca hemen yürüsün sallanmasın.Ben çıkardım o hortum yere bakıyo bayadır. 2.850 kmde benim motor hava filtresini değiştirdim. Gaz kolu biraz fazla uzun. Karbüratör kalitesindenmidir anlamadım da motor rölantide fazla durmuyor.