haftasonu kpss sınavına giren varmı?

arkadaşlar bu bu haftasnu yapılacak kpss önlisans sınavında hangi derslerden kaç soru çıkacak acaba bilginiz varmı acil cevap lazım:silent::silent: şimdiden tşkler.

eğer daha bunu bilmeden sınava giriyorsan hiç girmemeni tavsiye ederim. çünkü millet bu sınav için aylarca dersaneye gidiyor.

bu sınav olmayacak,sorular çalınacak,millet gene rezil olacak.Sınav yapma özürlü yetkililere sahibiz.ne güzel.

yine don gömlek gedecez kapıda bizi rezil edecekler ararken soruları calanlar sefasını çalamayanlar cefasını sürmeye devam edecek

Ulan 10 kisi senin sorunu calsa birsey olmaz(siyasi konusmuyorum) molla goğula sor o bilir

Arakadaşlar peki araba anahtarına birşey derler mi? sınava gireceğim yer biraz sapa bana göre de.. ne biliym katılım şartlarında küpelere kadar bakıyorlarmış da..?

şahsen kpss ye girmek için gireceğim.Aslında çok iyi hazırlanmayı planlıyordum ilk zamanlar öyleydi ama :( .Sınav sistemi böyle haksız olunca her şey benim için bitti.

Arakadaşlar peki araba anahtarına birşey derler mi? sınava gireceğim yer biraz sapa bana göre de.. ne biliym katılım şartlarında küpelere kadar bakıyorlarmış da..?

Geçen sınavda araç anahtarını da bıraktırmışlardı bana.Allahtan bi arkadaşın eşi vardı bahçede ona teslim ettim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bozuk para bile almıyorlar,anahtarı da almazlar.

Ayrıca sınava girecek herkese başarılar,Allah muvaffak etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar