İstanbul Süpermoto Grubu

21 ağustos salı sabahı 09:30 da forumdan muhittin (jagadam-suzuki sm 400) ile silivriye denize gidiyoruz, küçükçekmece metro istasyonunda buluşacağız, eniştemin yazlığının olduğu sitede deniz, kum, güneş yapacağız, gelmek isteyenler buradan yazsın, ona göre bekleriz, güncelleme olursa yaparız ...

hadi ben motoru toplayamadım daha ondan motora binemiyorum siz napıyorsunuz ey sumocular hiç ses seda cıkmıyor ne alemdesiniz naparsınız bari motorların fotolarını atın falan başlık canlansın ya

Enduro Almayı Düşünüyorum ne dersiniz?

Arkadaşlar Selamun Aleyküm. CBF 150 kullanıcısıyım ama ben Kawasaki KLX 250 almak istiyorum ne dersiniz? önerileriniz bekliyorum.

maksat konu canlansın. benim sm.
25u06kz.jpg

bu motor hakkında bilgi verir misin? Fiyat,yakıt,parça,yolda gidiş.
motor drz400 sm.fiyat 9bin 11 bin civarına 2. eli. parça sıkıntısı hiç yaşamadım suzuki serviste, 1 seneye yakındır kullanıyorum. yakıt olayı elinin altında :) ben 100km de 5lt yi geçiyorum. seri kullanmayı sevdiğimden dolayı. gidişi muhteşem,100km/sa hıza roket gibi çıkıyor, ama 130-140 tan sonra ön takımı zapt etmekte çok zorlanıyorum. gidon amörtisörü şart.

motor drz400 sm.fiyat 9bin 11 bin civarına 2. eli. parça sıkıntısı hiç yaşamadım suzuki serviste, 1 seneye yakındır kullanıyorum. yakıt olayı elinin altında :) ben 100km de 5lt yi geçiyorum. seri kullanmayı sevdiğimden dolayı. gidişi muhteşem,100km/sa hıza roket gibi çıkıyor, ama 130-140 tan sonra ön takımı zapt etmekte çok zorlanıyorum. gidon amörtisörü şart.
Ben işe gidip gelmek için motor kullanmaya başladım.kişilik icabı kross tarzı motoru seviyorum. Cbf ile kaldırımlardan rahat inip çıkamıyorsun altı alçak. Enduro tarzı tam bana göre o yüzden tecrübeli arkadaşların bilgilerine ve önerilerine başvuruyorum. Hangi marka alsam diye araştırıyorum. Kawasaki,Honda,Suzuki,Yamaha? Hangisini tavsiye edersiniz?

Ben işe gidip gelmek için motor kullanmaya başladım.kişilik icabı kross tarzı motoru seviyorum. Cbf ile kaldırımlardan rahat inip çıkamıyorsun altı alçak. Enduro tarzı tam bana göre o yüzden tecrübeli arkadaşların bilgilerine ve önerilerine başvuruyorum. Hangi marka alsam diye araştırıyorum. Kawasaki,Honda,Suzuki,Yamaha? Hangisini tavsiye edersiniz?
bende her gün işe gidip geliyorum motorumla. çok ta memnunum . ta ki otobana çıkana kadar. 140 tan sonra rüzgar tekme tokat dövüyor adamı. kross tarzı bir motordan ziyade size supermoto lazım. özellikle şehir içi kullanıcaksanız, enduro-touring motorlar çok hantal , cross larında lastikleri asfalt a uygun değil. supermoto tarzına uygun olarakta tavsiye edebilceğim eğer parasal olarak sıkıntı yoksa ktm-husaberg-husqvarna 'yı tavsiye ederim , yok bütçe kısıtlıysa suzuki (drz 400) ve ya yamaha (xt660) olabilir, xt 660 pek supermoto olmasa da yamaha nın supermoto ya en çok yaklaştığı model o. benim drz 400 den sonra geçmeyi düşündüğüm model ise bir ktm 690 sm olur. başkası kesmez :)

bende her gün işe gidip geliyorum motorumla. çok ta memnunum . ta ki otobana çıkana kadar. 140 tan sonra rüzgar tekme tokat dövüyor adamı. kross tarzı bir motordan ziyade size supermoto lazım. özellikle şehir içi kullanıcaksanız, enduro-touring motorlar çok hantal , cross larında lastikleri asfalt a uygun değil. supermoto tarzına uygun olarakta tavsiye edebilceğim eğer parasal olarak sıkıntı yoksa ktm-husaberg-husqvarna 'yı tavsiye ederim , yok bütçe kısıtlıysa suzuki (drz 400) ve ya yamaha (xt660) olabilir, xt 660 pek supermoto olmasa da yamaha nın supermoto ya en çok yaklaştığı model o. benim drz 400 den sonra geçmeyi düşündüğüm model ise bir ktm 690 sm olur. başkası kesmez :)

Çok güzel anlatmışsın. Ancak Yamahanın Supermoto'nun dibine vurduğu alet WR250 dir :) Tabi o motora o para... aile yıkar yemin ederim :) XT660X tam dediğiniz gibi. Bir de gücü felan yüksek olunca(malum hacimden dolayı) daha optimum bir seçenek oluyor tabi

o değil de buluşma yalan oldu deseniz? buluşacaksanız şöyle bir tavsiyem var küçük 2li 3lü bir grup anlaşsın dieğrlerinden de uyan olursa gelsin.

ikinci konu 125-250 cc sınıfından sonra kesinlikle geçilmesi gereken ara sınıf drz 400 sm dir. supermoto öyle 600e atlamak olmaz

drz 400 için araştırmalara başlayayım.
Phradrelin de dediği gibi birden 600cc belki ağır gelebilir. O yüzden drz 400 bulabilirsem alırım inşaallah. Yardımlarınız ve vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz sağlam,baş ağrıtmayacak bi Drz 400 varsa haber verir misiniz? E-mail adresim [email protected]

drz 400 için araştırmalara başlayayım.
Phradrelin de dediği gibi birden 600cc belki ağır gelebilir. O yüzden drz 400 bulabilirsem alırım inşaallah. Yardımlarınız ve vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz sağlam,baş ağrıtmayacak bi Drz 400 varsa haber verir misiniz? E-mail adresim [email protected]
mail attım :) çok satmak istemesem de artık bi ktm in zamanı geldi :)

bu hafta sonu 'cumartesi veya pazar', 'akşam veya gündüz', 'gezinti veya tanışma' ya kimler var.
bu kadar seçenek sundum ayrıca hava da güzel olacak..süpermoto grubu olarak kış gelmeden ilk buluşmamızı yapalım artık:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar