15/09/2012 Kıyıköy Gezisi

merhabalar..

Hafta sonu can sıkıntısından saat 13:00 de ani kararla gezintiye çıktım.İş yerinde bi abimin çok övdüğü yollara gitmeye karar verdim.eski kırklareli istanbul yolu üzerinden saraya ordan kıyıköye geçtim..tek basıma yapılan gezilen hiç zevk almıyorum..ama havanın açık olması biraz gaza getirdi beni..resim çekmeyi hiç sevmem ama çekebildiğim kadar çektim..Resimlere geçeyim...

Rotam bu şekilde..

ilk yol ayrımı..

Eski Kırklareli istanbul yol ayrımına ulaşıyorum.

Çok muhteşem bir yol..Virajları inanılmaz zevkli.

giderken bi tabela görüyorum ( çekmedim resmini nedense :S ) SAKLI BAHÇE kahvaltı yemek vs..giriyorum merak ettim.yolu kötü ama gidilir.

varıyorum sonunda..Güzel bi yer..içi gayet canlı..Ama çok lüks araçlar vardı kapıda.. :) dikkatimi çekti..sadece dısardan bakıp resim çekip devam ediyorum..

Muhteşem yolu var..eğer ki bu tarafa gelmeyi düşünen olursa otobandan değil bu yoldan gelmelerini tavsiye ederim..

kesinlikle süper...

Sefaalan köyüne olaşıyorum...ama ondan önce daah büyük daha güzel binkılıç köyü vardı..resmen belde gibi..oranın neden resmini çekmedim diye düşünüyorum..bulamıyorum :)

Saray ilçesine girmek üzereyim..

Ve geldim..bize 18 km olan yolu 50 km de tamamladım.dolana dolana

Dönerci önünde resim...Dönerci usta hayran kaldı motora...7000 km ye dayandı dedim..şaşırdı...

Motor üstünde çok çabuk acıkıyorum..yada zaman cabuk geçiyor.. :) masamın resmini çekmeyeceğim..sevmiyorum......

çeşmede duruyorum..saray ı yaklaşık 10 km falan geçtim..suyu gayet iyi.dönüşte de buradan içmeyi düşünüyorum..

Kıyıköeye yaklaştıkca yollar çok mükemmel oluyor benim için..gayet iyi..

sol tarafta piknik alanı lokanta olduğunu görüyorum..giriyorum..gezmek lazım

Bu yer süperdi..resimde çok farklı çıkmış..canlı görmek daha baska güzeldi. buraya uğramadan geçmeyin gelirseniz..

güzel işletmeye benziyor..

güzel aktivitelerin olduğu aşikar...

Karadenizin Tekirdağ il sınırı içerisindeki tek yeri..Tekirdağın karadeniz sahili diyebiliriz..Girdim..burayı çok merak ediyordum..gittik yer bulamadık en güzel yeri burası vs gibi çok sözler duyuyordum, kulak misafir oluyordum..özellikle ailece gidilebilecek bi yermiş..ben ankaralıyım, trakyaya yeni geldim..pek bilmiyorum açıkcası...neyse..

Kapıdan girişte ücret alınacaktı..kısaca dolaşıp çıkacam dedim..10 dk izin veririm dedi.iyi dedim..

aynı zamanda piknik de yapılabilen güzel yer...

anca buraya kadar girebiliyorduk..zaten kuam gömüldüm..bide 10 dk dolmak üzere..Bi sigara olsaydın dedim kendi kendime..ama içmeyecem ...bırakalı 11 ay oldu :) ama haaala ilk günkü gibi canım işer..neyse :)

askerlerin muhabbetleri karı kız dı...aklıma gledi.paşalar gibi deniz kenarında askerlik yapıyorlar..zoruma gitti öyle konusmalrı..etrafdaki bayanları izlemeleri..Ben bingöl de yaptım..bilirim ne olduğunu doğunun...kendimi zor tuttum kavga etmemek için..neyse...

yolu harikaaa...süper...

ineğin geçisi süperdi..İzledim..düşündüğüm galesizliği idi..Akıl yok bişey yok..araba gelir mi gelmez mi derdi yok..ne güzel yaa...

Ve kıyıköydeyim..herkez yol ortasına koymus sandalyeyi gelen geçeni izliyor.ne kötü birşey...belki bu yüzden hiç kimse yürümüyordu o yolda ( yerli turistlerden bahsediyorum )

süper...Ne güzel bi manzara...

otur izle saatlerce :)

plaj umduğumdan kalabalıktı..hava güzeldi ama...

Soyunma odalarına girip çıkmak 1 tl..ilginç :)

Abilerim amcalarım yengelerim oturmuşlar oraya..içiyorlar..şarkı söylüyorlar..gelen geçen rahatsız..hatta arabayla gelen inmiyor bile evam ediyor..bende inmedim..gelene müzik çalıyorlar rahatsızlık had safhada...içen ablalar bağırıyor falan..ne igrenç..resim çekip devam ediyorum...

Buradan palamut alıyordum..akşama yemekte yemek için..gerçekten çok taze ve güzeldi..İş arkadaşalra da aldım.çerkezköye gittiğimde dagıttım :)

Ve evdeyim.. :) 160 küsür km yapmışım..motoru zorlamadım az da yaktı diye tahmin ediyorum benzin göstergesinden...

Yolda çok grup gördüm en fazla 3 motorlu..hepside selamını eksik etmedi sağolsunlar..

Zaman ayırdığınız için teşekkürler...Aslında resim çekme özürlüyümdür ama forumlarda görmek istediğim konular gibi konu açmaya çalıştım..

Saygılar...

Maaşallah, sezon sonunu çok iyi değerlendiriyorsun, ne güzel, benim bu aralar pek imkanım olmuyor, böyle görsel şölenlerle, güzel gezi başlıklarıyla avunuyorum. Çok güzel yerler gezip görmüşsün, ne mutlu, tekerine sağlık. Cbf in hakkını tam olarak veren yegane kullanıcılardansın bende :)

Maaşallah, sezon sonunu çok iyi değerlendiriyorsun, ne güzel, benim bu aralar pek imkanım olmuyor, böyle görsel şölenlerle, güzel gezi başlıklarıyla avunuyorum. Çok güzel yerler gezip görmüşsün, ne mutlu, tekerine sağlık. Cbf in hakkını tam olarak veren yegane kullanıcılardansın bende :)

ehlyeti geç aldım ya abi kış gelmeden hevesimi alayım diyorum sürekli geziyorum :) Abi bi gün mutlaka seni de görmek isterim buralarda..

Beni cbf nin hakkını veren biri olarak görmen, senin gibi biri böyle görmesi ne mutlu verici..Teşekkürler..

güzel gezi olmuş..
çarşamba günü bizde o taraftaydık..
yollar süper gerçekten..

ramazan abi inşallah nazarımız değmez sana ya :) çok özeniyorum böyle gezintilere ama bazen vakit oluyor para olmuyor bazen para oluyor vakit olmuyor okul bitsin bi işi gücü ele alalım bende her haftasonu gezeceğim inşallah abi =) allah kazasız belasız huzurlu sürüşler versin ne diyeyim tekerin düz bassın =)

afferim ramazan sana ne güzel gezmişin ulen şu manastıra bi gidemedim ya palamutu kaça aldın burda bana istavrit kadar palamutu 7.5 tl ye caktılar

güzel gezi olmuş. inekte iyiymiş taö tehlike. ankarada geçen gün karşıdan karşıya geçecem lambada bekliyorum bir sokak köpeği yanımda bekliyor orta refüje geldim buda benimle tekrar diğer karşıya geçişimle bana eşilik etti şaşırdım . bazı hayvanlar akıllı oluyor .

Ramazan Bey
Aynı gün aynı yerleri gezme niyetim vardı, İstanbul başakşehirden yola çıktım.sefaalan köyüne 10 km kala rüzgar ve yağmur yağarsa tek başıma hiç tadı tuzu kalmaz diye oradan geri döndüm. yağmurluğum falan vardı halbuki. Bilseydim beraber gezerdik, benm de tam istediğim rota buydu o gün.
hem iki cbf 150 kullanıcısı olarak tanışmış olurduk yüz yüze

Ramazan Bey
Aynı gün aynı yerleri gezme niyetim vardı, İstanbul başakşehirden yola çıktım.sefaalan köyüne 10 km kala rüzgar ve yağmur yağarsa tek başıma hiç tadı tuzu kalmaz diye oradan geri döndüm. yağmurluğum falan vardı halbuki. Bilseydim beraber gezerdik, benm de tam istediğim rota buydu o gün.
hem iki cbf 150 kullanıcısı olarak tanışmış olurduk yüz yüze

süper olurdu..cumartesi hava mükemmeldi.aksam saatine kadar dönmedim..ama pazar günü çok rüzgarlı ve yağışlıydı..Keske görüşebilseydik..bu taraflara gelirsen birdaha mutlaka haber ver.tanışır gezeriz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş gerçekten :) Ağaçların kapladığı yola bayıldım diyebilirim

Süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler :rendeer: önümüzdeki sezon Karadenize çıkarken bende geçicem oralardan inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar