cbf ybr rtr muhteşem 3 lüden hangisi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum başlıklarında araştır bence, bu vb. konu başlığı 1500 kere açıldı.

ybr alma ben memnun değilim cbf 150 ye yetişemiyorum..apachenin eksoz dumanindan kanser oldum.. satıcam bemde bıktım..iki kişi bindimi activa bile solluyor..3 kişi binince mobilet solluyor..ama genede bozulmuyor..

tercihlerinin arasında bende rtr alırdım.ama sana ayrı bi önerim var.ama bu öneride şansada ihtiyacın olcak
2. el sym wolf 250 çok güzel makine.önümüz kış satan adam zorlanıyor.ucuza satıor.5-6 bine şansın varsa bulabilirsin.internette 2. ellerine 7-8 bin istemişlerde satamazlar.o motorlar 6 bine falan gider.eğer 2000 tl bulabilirsen o motorlardan al.çok sağlam senin baktıgın 150liklere gore çok daha iyi gider.şekli şemalide üstün.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-acil-satilik-99237700/detay
bu örnek olsun diye ekledim.adam 7.500 istemiş ama satamaz o paraya onu.kışın bulunur 6.000 e bunlardan araştırırsan eğer

senin dediğin motorların hiçbiri ile 100km/h ile uzun yola gidemezsin ama bana 90 yeter dersen ybr den şaşma 10 lt benzin ile 420km yol gider rahattır sağlamdır yedek parçası bol ve ucuz dur
ben şuan tatilde bodrumdayım ilk gün 800
dün 450
bu günde 200 yaptım maşallah tık yok
Len olum ne 90 nı? Seninki niye düzde sabit 120 le gidiyo o zaman? :queen: standart ybr düzde yatmadan 120 sabit :cat:

ybr al bosver 100 tl asagı ble koysan satarsn ybr 100 mu gdıo 110 rahat gdr.

sizin yorumlarınız dogrultusunda kafamda rtr ı belirlemiş bulunmaktayım şuan itibaryle

inş pişman olmam scooterimde oldugumdaki gibi :(
d4nmn.jpg
[/url][/IMG]

şuda pek bi güsel olmuş dogrusu :D

kardeşim madem artçı senden önemli o zaman özellikle arkada ciddi bir titreşim olduğu için apache'den vazgeçeceksin.ybr alırsan sağlam motordur fakat performans olarak düşük.cbf alırsan gücü filan yerinde üçlü çanta çok güzel olur.rahat motordur titreşim yoktur.uzun yola gelir.mis gibi motor.2 sorunu var birisi yağ yakması birde mesela gidonu sağa sola çevirdiğinde far dönmüyor sabit kalıyor.

bence CBF.Bu arada seninde dediğin gibi kışı bekle 300-400 lira indirim olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

ha bu arada titreşim önemli değil diyosan tabiki RTR

sarı rtryi çok beğendim harika görünüyor amma artın yenge heralde yengeyi titreşimle üzersin aga rtrde.önceki yazdığım symyi araştır bence sen.kışın paraya sıkışan birinden alırsın ekonomik.scooter almayı düşünürsen seçenekte çok.yengede rahat eder.bagajda var.vitesli alcaksanda illaki sen scooter kullanmış adamsın 125-150lik 3-5 aya seni sıkacak motorlara bakma.250lik bak

üstteki resme aldanıpta apache almaya gitmeyin öyşe bi apache yok :queen:

herkes ayrı bişe söylüor usta adem kardeşimde 100 110 la ybr rahat gidior demiş
sedat kardeşimde nal topluyorum demiş

ybr ile 100 110 gidebilirsem zaten ybr alırım çinliden zaten sogudum 2000 km de 3 kere ön disk 2 kere ön fren merkezi deiştirdim gine aynbı durumdayım
hintlininde pek farklı olcagını sanmıorum kısacası kalite istiyorum arkadaş :S

kardeşim 250 cc önermissiniz ama şöle söliyeyim 2 adet arabamız var kapımızda (allah herkeze nasip etsin) amaç tasarruf hız diil illaki ve motora binmek yani :) ama ben ankaradan keskine ayda 1 gitmem gerekebilir diye düşünüorum 80 le gitmek var 110 la gitmek var yani :S

sbr

evet arkadaşlar herkese iyi forumlar

bir motor almayı düşünüorum scooterimi alalı 6 ay oldu gerçi yeni ama kaliteli bişe istiyorum
kullanım şekli şehır içi ayda birde 120 km lik bir yol gidiş geliş şeklinde düşünün ş.içi agırlıklı diyebiliriz

ama uzun yoldada 100 120 arasında gidebilecek bir motor istiyorum açıkcası

gelelim seçimimize

cbf 150 güzel harika ilk tercihim oydu ama yag eksiltiyor 15 lira yakıor gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim gerçi gönlüm ondan yanaydı ama kısmet :(

ybr 125 dencek bişe yok zaten kaliteli kime sorduysam araştırdıysam güzel sorunsuz diyor sadece biraz agır diyorlar genelde emsallerine göre

apache rtr 150 herkes harika diyor tek problemi titreşim var kullanırken sen rahatsız olmasan bile tüm civatalarda gözün olması gerek diye uyarıyorlar 140 km gören bi motor düz yoldada 120 gidebilir sabit diye düşünüorum

cbf 15 kruş yakmakta
ybr nin tam yakıt tüketimi hakkında bi bilgi bulamadım
rtr 150 ninde yakıt tüketimi nedir tam bir deger emin olamadım ama ybr den az yakıor diyorlar

boyum 1.75 kilom 65
genelde artçılı kullanmıorum ama artçım benden önemli biri anlıcagınız :) onuda düşünüorum

benden deneyimli olan herkesin bir fikrini ön görülerini almak istiyorum hangi model bana daha uygun olucaktır hangisi az yakıcaktır herkesin bir fikrini almak istiyorum arkadaşlar
3 modelin + ve - lerini söleyebilirseniz çok memnun olurum herkese teşekkrler arkadaşlar .

tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur:cat: şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..

tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur:cat: şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..
İsterse 5 bin devir geçmesin gene arkadaki adam rahatsız olur.. Bazı gerçekleri açıklamaktan çekinmeyin arkadaşlar..:rendeer:

peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio :D:D:D

ben kendi görüşümü söyledim.benim mantığımda motor alırken az paraya modelli yüksek cc. satın almak vardır.çinli hariç tabiki.scooter satıpta gidip ybrde almam.en azından rtr alırım.100 c vs scooter satıpda 125 cc almak çokta mantıklı gelmior bana.o 250 cc sym sağlam motor.çin çan cuna benzemez.sayfasına bi gir oku neler yazmışlar

peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio :D:D:D
Tvs alırsan evide taşısırsın servis yakınlarına ters kalmaz :queen::queen:

ben bı ara nerde duydum bılmıom forumdadr ama.rtr tıtremeden dolayı koruma dmırını kırms.duyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar