Len olum ne 90 nı? Seninki niye düzde sabit 120 le gidiyo o zaman? :queen: standart ybr düzde yatmadan 120 sabit :cat:senin dediğin motorların hiçbiri ile 100km/h ile uzun yola gidemezsin ama bana 90 yeter dersen ybr den şaşma 10 lt benzin ile 420km yol gider rahattır sağlamdır yedek parçası bol ve ucuz dur
ben şuan tatilde bodrumdayım ilk gün 800
dün 450
bu günde 200 yaptım maşallah tık yok
evet arkadaşlar herkese iyi forumlar
bir motor almayı düşünüorum scooterimi alalı 6 ay oldu gerçi yeni ama kaliteli bişe istiyorum
kullanım şekli şehır içi ayda birde 120 km lik bir yol gidiş geliş şeklinde düşünün ş.içi agırlıklı diyebiliriz
ama uzun yoldada 100 120 arasında gidebilecek bir motor istiyorum açıkcası
gelelim seçimimize
cbf 150 güzel harika ilk tercihim oydu ama yag eksiltiyor 15 lira yakıor gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim gerçi gönlüm ondan yanaydı ama kısmet
ybr 125 dencek bişe yok zaten kaliteli kime sorduysam araştırdıysam güzel sorunsuz diyor sadece biraz agır diyorlar genelde emsallerine göre
apache rtr 150 herkes harika diyor tek problemi titreşim var kullanırken sen rahatsız olmasan bile tüm civatalarda gözün olması gerek diye uyarıyorlar 140 km gören bi motor düz yoldada 120 gidebilir sabit diye düşünüorum
cbf 15 kruş yakmakta
ybr nin tam yakıt tüketimi hakkında bi bilgi bulamadım
rtr 150 ninde yakıt tüketimi nedir tam bir deger emin olamadım ama ybr den az yakıor diyorlar
boyum 1.75 kilom 65
genelde artçılı kullanmıorum ama artçım benden önemli biri anlıcagınızonuda düşünüorum
benden deneyimli olan herkesin bir fikrini ön görülerini almak istiyorum hangi model bana daha uygun olucaktır hangisi az yakıcaktır herkesin bir fikrini almak istiyorum arkadaşlar
3 modelin + ve - lerini söleyebilirseniz çok memnun olurum herkese teşekkrler arkadaşlar .
Cart diye çözdün olayı abi :queen:
İsterse 5 bin devir geçmesin gene arkadaki adam rahatsız olur.. Bazı gerçekleri açıklamaktan çekinmeyin arkadaşlar..:rendeer:tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur:cat: şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..
Tvs alırsan evide taşısırsın servis yakınlarına ters kalmaz :queen::queen:peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio![]()