Castrol POWER1 10W-40 Motosiklet yağı alacaksın. Üzerinde enduro motor resmi olan kutu. Aynı yağın çok çeşidi var. Aynen yazdıklarıma dikkat et.
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:39 ----------
@Resulyekeler, Resul kardeş, motor koruma demirini saç ile kapatmanın maksadı neydi? Bacaklara rüzgar vurmasın mı?
---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
@Mengü16, zaten fabrika verilerinde 115km/h diye belirtmişler. Bazı arkadaşlar 130-140km/h hızlara çıktıklarını söylüyorlar (twistera kafa tutanı duydum) onlara ağzımla değil başka yerimle gülüyorum. Bu makina her koşulda 110km/h zorlanınca da 120km/h yapıyor. CBF150, YBR125, Mondial MCT250 ve buna benzer çin yapımı 200lük ve 250lik birçok makinayı geçebiliyor. Ben benzin geri dönüşüm hortumunu daha hiç patlatmadım. Hemde 200kmlik uzun düz yolları dip gaz gittiğimi bilirim. Bu hortumun iptal edilebildiğini duydum. Hatta ben açık filtre uygulaması yaptığımda rölanti düzensizlikleri yaşadığım için servis bunu borunun içine bilya koymak usulüyle iptal etti. Ama sonra ben açık filtreyi çıkartıp orjinal filtresini taktığımda borunun içindeki bilyaları çıkarttım ve motoru orjinal haline getirdim. Performans, son hız arttırma modifiyeleri ne yazıkki sonuç vermiyor. Avuntumuz söyle olmalı; motor zaten hızlı modifiyeye gerek yok

Ancak, 200lük silindir takılmak kaydıyla ek olarak dişlı oynamalarıyla son hız ve güç arttırılabilir. Tekerleri inceltirsenizde son hız artar

))))))))))))9