- Konu Yazar
Arkadaslar mondial 125 mh driftin arka lastigi 90-90-18 beni driftte sorun ettiren tek konu bu drifte en buyuk takilacak lastik hangisi
valla mcxi gecsin kurbanda aliyorum
Niye sorun ki o. CBF150'nin YBR'nin de arka lastigi 90/90-18 adamlarin var bir bildigi ki onu takmislar. Kalin ama kalitesiz lastik takacagina ayni paraya ince ama kaliteli lastik tak. Hem o boyutta bir ton farkli model ve desende lastik var.Arkadaslar mondial 125 mh driftin arka lastigi 90-90-18 beni driftte sorun ettiren tek konu bu drifte en buyuk takilacak lastik hangisivalla mcxi gecsin kurbanda aliyorum
beni driftte sorun ettiren tek konu bu drifte en buyuk takilacak lastik hangisi valla mcxi gecsin
Benim arka 130-70-18 duro. İlk yatırış deneyimimde 8 metre sürüklendim motorumla birlikte. 2. kötü deneyimimde kuru zeminde bile 30 la giderken frene hafif basmam da arkanın kaymasıydı.
Ondan sonra anladım ki duro lastiklerle ne viraj alınır ne de fren atılır.İmkan varsa bi dakka durmamak lazım değiştirmek için. Sanırım bende önümüzdeki zamanlarda micheline yönelcem.
Bu arada bilginize arkaya 130-70-18 çok kalın geliyo onuda bildireyim. Görünüş olarak güzel fakat sürtünme çok olduğundan hem hızı düşürüyor, hem de yakıt sarfiyatını arttırıyor.
arkada cbf 150 lastiğini kullanabilirsin lastik tabanı 100 dür
CBF lastik ebatları - ön: 2.75/18 / arka: 90/90 18 tubeless