- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar. aranızda yeniyim. sizin gibi motor konusunda tecrübeli arkadaşlardan bu camiada yeni olan biri olarak biraz tavsiye almak istedim. kendime bir motosiklet almak istiyorum ama nedense hepsi bana aynı geliyor. en iyisi bu işi bilenlere danışayım dedim.
aradığım özellikleri sayayım:
1- 3000 TL'yi geçmeyecek fiyat. çok eski olmamak şartıyla 2. el veya sıfır olabilir. fiyatta biraz daha yukarı çıkabilirim ama aklımdaki fiyat şu an için bu.
2- az yakacak. emsallerine göre az yakmasını istiyorum.
3- menzili uzun olacak. bu benim için çok önemli. bir depoyla uzun bir mesafeyi katedebilmesi lazım. en öncelikli tercih sebebi bu.
4- kullanımı rahat olacak.
5- 100 kg ağırlığında birini ve beraberinde giden artçıyı zorlanmadan yokuşta taşıyabilecek.
6- ankarada servis ve yedek parça sorunu olmayacak.
işte aradığım özellikler bunlar. bana yardımcı olursanız ve önerilen marka ve modellerin avantajlarını ve dezavantajlarını kıyaslayıp söylerseniz kısa zaman içinde önereceğiniz motoru almayı düşünüyorum.
şimdiden öneride ve eleştiride bulunan herkese teşekkürler.
aradığım özellikleri sayayım:
1- 3000 TL'yi geçmeyecek fiyat. çok eski olmamak şartıyla 2. el veya sıfır olabilir. fiyatta biraz daha yukarı çıkabilirim ama aklımdaki fiyat şu an için bu.
2- az yakacak. emsallerine göre az yakmasını istiyorum.
3- menzili uzun olacak. bu benim için çok önemli. bir depoyla uzun bir mesafeyi katedebilmesi lazım. en öncelikli tercih sebebi bu.
4- kullanımı rahat olacak.
5- 100 kg ağırlığında birini ve beraberinde giden artçıyı zorlanmadan yokuşta taşıyabilecek.
6- ankarada servis ve yedek parça sorunu olmayacak.
işte aradığım özellikler bunlar. bana yardımcı olursanız ve önerilen marka ve modellerin avantajlarını ve dezavantajlarını kıyaslayıp söylerseniz kısa zaman içinde önereceğiniz motoru almayı düşünüyorum.
şimdiden öneride ve eleştiride bulunan herkese teşekkürler.