para brktrmek kolay olmadı.ıns yarn aksılık falan ckmaz.
Güzel motor İzzet hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. Devir göstergesi opsiyonu varsa mutlaka al
Motorsiklet kullanıyorum ve eğitim almadım diyen herkese tavsiye edeceğim iki kitap var. Doğru ve uzun seneler motor kullanmak isteyen herkes mutlaka okumalı bence.
1. Motorsiklet Yol Sanatı - OMM 'nin hazırlamış olduğu ve motorsikletli polisler(yunuslar) in egitim gordugu kitap.
2. Motorsiklet Teorisi - Reşat Arbaş nam-ı diğer (bu forumda tanınan) "donald duck" in deneyim ve tecrubelerinden hazirlanmis cok degerli bir calisma.
Her iki kitabida internet uzerinden bulabilirsiniz.
Ayrıca youtube üzerinden "Uğur Ertekin" yazın bir sürü yol eğitim videosu var. Kendisi dile kolay 900.000km deneyimi olan sertifikalı bir OMM eğitmeni. Ayrıca İzmirdeki ART motoakademinin kurucusu.
Cuma günü teori egitimine katıldım ve bugüne kadar yollarda ne kadar Allah'a emanet motorsiklet kullandığımı farkettim. En yakın zamanda Art'den kapali alan ve yol egitimini almaya karar verdim!
Fotumdaki değerli ağabeylerime ve özellikle genç kardeşlerime bütün bu eğitimleri mutlaka ama mutlaka almalarını tavsiye ediyorum
Cuma günü