Mondial Mx Grumble mi? Mondial Mh Drift mi? Lifan LF150-9J mi?

Arkadaşlar Mondial Mx Grumble--- Mondial Mh Drift---Lifan LF150-9J bu üç motor arasında hangisini alıcama karar veremedim hangisini tercih etmeliyim nedenleriyle açıklarsanız ii olur!

Mh drift.En bilineni o.En çok tutulanı,2.eli en iyi olanı,en güzeli.Kalite çıtası diğer ikisinden yüksekte olan yine o.

Ama sahibi olarak söylüyorum,azcık daha para ekleyerek cb 125e alman en mantıklısı olacaktır.Ben öyle yaptım,fazlasıyla memnunum.

Arkadaşlar Mondial Mx Grumble--- Mondial Mh Drift---Lifan LF150-9J bu üç motor arasında hangisini alıcama karar veremedim hangisini tercih etmeliyim nedenleriyle açıklarsanız ii olur!

Bence de drift ancak fiziksel özelliklerine de uyması şartı ile.

Drift ya da lifan alabilirsin bence. Ama kıyaslamaya grumbleyi eklemende ki amaç ne bilmiyorum güç desen yok tip olarakta pek güzel sayılmaz ve kullanılan parçalar diger 2 motora göre daha kötü.

Drift ya da lifan alabilirsin bence. Ama kıyaslamaya grumbleyi eklemende ki amaç ne bilmiyorum güç desen yok tip olarakta pek güzel sayılmaz ve kullanılan parçalar diger 2 motora göre daha kötü.
Güç nası yok ya 120 basıyo. Drift'ten belirgin oranda zayıf falan da değil. Aldığına pişman ettirecek bi kalitesizliği de yok hatta kalitede Drift'ten aşağı kalır yanı yok bence. Orjinal lastikleri gayet güzel yol tutuyor, yüksek hızda ani frenlerde bile sorunsuz.

Güç nası yok ya 120 basıyo. Drift'ten belirgin oranda zayıf falan da değil. Aldığına pişman ettirecek bi kalitesizliği de yok hatta kalitede Drift'ten aşağı kalır yanı yok bence. Orjinal lastikleri gayet güzel yol tutuyor, yüksek hızda ani frenlerde bile sorunsuz.

Bilmediği motorlar hakkında atıp tutuyorlar tabi. Drift, bit kadar kalıyor grumble yanında.

Bilmediği motorlar hakkında atıp tutuyorlar tabi. Drift, bit kadar kalıyor grumble yanında.

Çok yakın bir arkadaşımda var ordan biliyorum 3. viteste 40km/h dan sonra titreşim başlıyor, kusura bakma ama bence eziyet şehir içinde bile 40-50 ile giderken 4. vites ilemi gidicez?

Çok yakın bir arkadaşımda var ordan biliyorum 3. viteste 40km/h dan sonra titreşim başlıyor, kusura bakma ama bence eziyet şehir içinde bile 40-50 ile giderken 4. vites ilemi gidicez?

5 bin devirden sonra bütün tek silindirli motorlardan zırlama sesi geliyor. Kimse bu motora titremiyo demedi.

Kesinlikle drift hocam gercekten cok güzel bı motor ve cok yakışıklı bence en güzel rengide beyaz renk :)

selam sana katiliyorum bende 10 gun once aldim drilft suanda rodaj donemi ama guzel motor almak isteyenlere tavsiye ederim bende salcano alcaktim bunu gorunce ve kullanici yorumlarini okuyunca almaya karar verdim iykide almisim birtek kusuru arka lastik islakta kayiyo degistirmek lazim saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar