Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler benim motor 1000 oldu ancak usta haftaya gün veriyor, bunun yağını kendimiz değiştirsek garanti bozulur mu? Bir de ben alarm aldım uzaktan kumanladı inwheles di sanırım adı bunu taktırırsam garantide sıkıntı çıkartabilir mi? Bir sorum daha var :) Motoru çalıştırdık diyelim gazı artırınca farda güçleniyor rolantide çok da olmasa da azalıyor farın gücü, akü de sıkıntı var mıdır?

c90

beyler benim motor 1000 oldu ancak usta haftaya gün veriyor, bunun yağını kendimiz değiştirsek garanti bozulur mu? Bir de ben alarm aldım uzaktan kumanladı inwheles di sanırım adı bunu taktırırsam garantide sıkıntı çıkartabilir mi? Bir sorum daha var :) Motoru çalıştırdık diyelim gazı artırınca farda güçleniyor rolantide çok da olmasa da azalıyor farın gücü, akü de sıkıntı var mıdır?
serviste nasıl gün var
koskoca başkentte 1 tane mi ? servis var
alrmı servise sormadan yinede takma
aküyü servise söyle değiştirsinler

serviste nasıl gün var
koskoca başkentte 1 tane mi ? servis var
alrmı servise sormadan yinede takma
aküyü servise söyle değiştirsinler

hocam akü sorunlu mu sence ? sizinkinde farın aydınlatmasında bir değişiklik olmuyor mu gaz verme ile rolanti arasında?

Ya izzet gel benim drifti satayim sana
Shad sh 33 lu topcase ve sarj cihaziyla olmaz mi
karta 12 ay geceriz dert etme sen

Ah abi ahh :) 2.el ne motorlar var bi bilsende 2.el istemiyorlar.. neyse uzarda uzar..

Yarın cb bakıcam bide.. murat abi 12 aya faizi yok dedi.. 700 tl hava para vericem ybr ye.. 750 tl de az olucak cb bi sürü ekipmanda alırım honda kalitesi nede olsa...

aşağı düşmedik derken çıkmışlar
adamlar motorun sırtına hiç düşmemişler
Hoca Nasreddinin altı kağıt hikayesi yani::gazla::

Abi sen yapma bari :p

Bulduğumuz düzlüklerde müsait olan yerlerde 110 diyelim hadi ama 120 km de kaç kere gördük hafif yokuşlarda 135 bile yaptık :queen:

İbrenin yalancısıyım ben :queen: Yokuşlarda rampalarda tabiki hızımız düştü

c90

Abi sen yapma bari :p

Bulduğumuz düzlüklerde müsait olan yerlerde 110 diyelim hadi ama 120 km de kaç kere gördük hafif yokuşlarda 135 bile yaptık :queen:

İbrenin yalancısıyım ben :queen: Yokuşlarda rampalarda tabiki hızımız düştü
şaka şaka
bilirsin hıza allerjim var
biraz takılayım dedim::gazla::

şaka şaka
bilirsin hıza allerjim var
biraz takılayım dedim::gazla::

Rampalarda düşük vites yüksek devir yoksa yemiyor makina ::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

beyler yarın kartım elimde ybr mi cb mi sorusu varrr ?? sizceee

Ben gidiyom Garantiye tokatlayım bankayı verin ülenn kredi kartı ::zencii::::evil::::angry2::::rantinp:::ranntign::158::::pokey::

günaydın.dün aksam bütün resimleri yükledim.
tam konuyu açicam pc ısındı ve kapattı kendini..
hey ..dedim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar