Keeway Superlight Ankara-İzmir

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..

Kendi konusunda yazdım ancak çok fazla harektli olmadığından altta kaldı ve durumum biraz acil olduğundan buraya da yazma ihtiyacı hissettim. Size bi sorum var öncelikle kullananlar olarak.. Önümüzdeki günlerde bir superlight almayı planlıyorum ancak bi kaç çekincem var.. Alacağım motor Ankara'da ve ben İzmir'de ikamet etmekteyim. Yapılıcak en mantıklı şey olmadığının farkındayım sürerek getirmenin.. Özellikle ilk motorum olacağını düşünürsem.. Ancak bilinçli bir kullanıcıyımdır ve Afyon'a kadar sürüp orada bir gece geçirerek yoluma devam edeceğim. Yani temkinli ve dikkatli.. Benim korktuğum şey yolda kalır mıyım.. Sonuçta alacağım motorun bi çinli olduğu gerçeği var ortada.. Almadan önce zaten mutlaka servise göstericem ancak sizinde önerilerinizi almak istedim..

İyi forumlar..

bpk

Keeway bir çinli değil Macaristan yapımıdır . Dostum valla yolda kalıp kalmaman da aldığın motorun sağlamlığına bağlıdır . İyi bakılmışsa eğer kalmazsın . Mutlaka almadan bir ustaya göster ve yola çıkmadan öncede ufak tefek ayarlamalarını yaptır yanına araç gereçlerini al .

Keeway bir çinli değil Macaristan yapımıdır . Dostum valla yolda kalıp kalmaman da aldığın motorun sağlamlığına bağlıdır . İyi bakılmışsa eğer kalmazsın . Mutlaka almadan bir ustaya göster ve yola çıkmadan öncede ufak tefek ayarlamalarını yaptır yanına araç gereçlerini al .

Düzelttiğin için teşekkürler. Dürüst olmak gerekirse şimdi daha da güvendim kendime.
Ayrıca şu linkteki konuyu gözden geçirdim ve yeterli olacağını umuyorum : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/73398-motorcunun-alet-cantasi-neler-olmali.html

şanslıysan yolda kalmazsın. İyi şanslar :cat:

Çok teşekkürler :cat:

yanına lastik tamir kiti ve gerekli alet almadan cıkma..
pense tornavida ingiliz anahtarı vb şeyler...
nolur nolmaz dursun bulunsun yanında sağ şeritten tin tin gidersin 70 80 le bişicik olmaz =) 100km de bir dur dinlen kendin için

yanına lastik tamir kiti ve gerekli alet almadan cıkma..
pense tornavida ingiliz anahtarı vb şeyler...
nolur nolmaz dursun bulunsun yanında sağ şeritten tin tin gidersin 70 80 le bişicik olmaz =) 100km de bir dur dinlen kendin için

Aynen planımda bu 70 80 le sağdan tın tın :) zaten sigara kullandığımdan o kadara kalmadan veririm belki molamı. Ekipmanlarda listeye eklendi. Teşekkürler :cat:

Aynen planımda bu 70 80 le sağdan tın tın :) zaten sigara kullandığımdan o kadara kalmadan veririm belki molamı. Ekipmanlarda listeye eklendi. Teşekkürler :cat:

70-80 naaptın ya :)

benim de şu an ilk motorum mondial 100 mg prince. Aralıksız 100-110 km'lik yolu en az 80'le gittim (rampalarda hızım düştü tabi ama düzlüklerde 100'le yokuş aşağı 115'e kadar)

O kadar endişelenmeyin sonuçta bu aleti de mühendisler yapıyor :)

70-80 naaptın ya :)

benim de şu an ilk motorum mondial 100 mg prince. Aralıksız 100-110 km'lik yolu en az 80'le gittim (rampalarda hızım düştü tabi ama düzlüklerde 100'le yokuş aşağı 115'e kadar)

O kadar endişelenmeyin sonuçta bu aleti de mühendisler yapıyor :)

Ya aslında korkum sadece motordan yana değil. Söylediğim gibi ilk tecrübem olacağı içinde bi tereddüt var. Yoksa bende isterim tabi randımanlı kullanmayı makinayı :)

Ya aslında korkum sadece motordan yana değil. Söylediğim gibi ilk tecrübem olacağı içinde bi tereddüt var. Yoksa bende isterim tabi randımanlı kullanmayı makinayı :)

şehirler arası kullanmak daha rahat. Önüne atlayan yayalar ve sinyal vermeden dönen arabalar olmuyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar