Ben 600F alınca ne olur? :)

Moderatör
Bildiğiniz üzere geçen sene 98 model Honda SLR 650 alıp, şeklini şemalini değiştirmiştim

Bknz : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/100375-benden-once-benden-sonra.html

1 ay kadar önce 600F almış, bunu MT'de tanıdık bir kaç dost dışında kimse ile paylaşmamıştım. Maksat motoru değil, ben aldıktan sonraki halini paylaşmak :)

Aldığımız ve eşimle beraber kullanılmaya pekte uygun olmayan hali :)

img466s.jpg

By rdmytm at 2012-09-11

Aldıktan sonra sırf hatun kişisini rahat ettirebilmek için, herkesin 600F'e uymaz, takma dediği topcase takılmış hali

img468e.jpg

By rdmytm at 2012-09-11

img469d.jpg

By rdmytm at 2012-09-11

Bu arada topcase 130 TL, topcase bağlantı demirini profil alıp kendin imal etmek paha biçilemez. Tanınmış markaların 150-200 lira fiyat biçtiği, ve tamamen bahsettiğimiz tanınmış markalardan birinin resimlerine baka baka yapılmış, 10 liraya imal edilmiş hali :)

Herkese Allah istediği herneyse onu nasip etsin :)

öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,ama şunuda söylemeden edemeyeceğim işçiliğin berbatmış :p umarım üzerinde biraz daha değişiklik yapıp daha hoş bişey çıkarabilirsin :cat:

Moderatör
öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,ama şunuda söylemeden edemeyeceğim işçiliğin berbatmış :p umarım üzerinde biraz daha değişiklik yapıp daha hoş bişey çıkarabilirsin :cat:

Bundan iyisi orjinali Öner hocam :) 10 lira masrafla, tamamen elle kesip biçip, kaynatıp, bükünce bu kadar oluyor :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi o değilde bu motor sana çok yakıştı.
Kazasız,belasız nice kmlere inş..

O egzoz ne öyle, ben de burdayım der gibi grenajların arasından kafasını çıkartmış dışarı bakıyor :cherry: orjinal değil heralde ama pek olmamış gömük durmuş.

Bundan iyisi orjinali Öner hocam :) 10 lira masrafla, tamamen elle kesip biçip, kaynatıp, bükünce bu kadar oluyor :)

Ellerine sağlık el emeğine her zaman saygımız sonsuz tabi dediğinde doğru ama görsel açıdan (bana göre) hoş durmuyor.nacizane fikrim karbon kaplama yap ve profil ağızlarının açık kaldığı yerleri kapat o zaman çok daha iyi olur düşüncesindeyim.bi 10 tl de ona verirsin yani ucuz maliyet :cat:

Elinize emeğinize sağlık,yan demirlerin boyası haricinde kusursuz.
Yalnız top case yerine yan çanta düşündünüzmü,bence daha uygun olur.

Moderatör
Abi o değilde bu motor sana çok yakıştı.
Kazasız,belasız nice kmlere inş..

Saolasın Uğur'um, Allah sana da istediğin motoru nasip etsin inşallah :)
O egzoz ne öyle, ben de burdayım der gibi grenajların arasından kafasını çıkartmış dışarı bakıyor :cherry: orjinal değil heralde ama pek olmamış gömük durmuş.

Konumuz topcase hocam :) Egzos'un da çaresine bakıcaz zamanla :)

Ellerine sağlık el emeğine her zaman saygımız sonsuz tabi dediğinde doğru ama görsel açıdan (bana göre) hoş durmuyor.nacizane fikrim karbon kaplama yap ve profil ağızlarının açık kaldığı yerleri kapat o zaman çok daha iyi olur düşüncesindeyim.bi 10 tl de ona verirsin yani ucuz maliyet :cat:

Açıkta kalan yerleri ne hikmetse resimde belli olmuş ama, yanına gidip bakınca belli olmuyor :) Bu taslak hali idi, punto atıp takılmış hali, dediğin gibi daha 10 lira gibi bir masrafı var :)

Elinize emeğinize sağlık,yan demirlerin boyası haricinde kusursuz.
Yalnız top case yerine yan çanta düşündünüzmü,bence daha uygun olur.

Teşekkür ederim hocam. Yan çanta düşünüyorum, yıllar önce GT 250 comet'e taktığım çantalarım duruyor, textil çanta. Onları takmayı planlıyorum. Textil daha pratik ve daha hoş durur diye düşünüyorum.

lucas selam;
motorun hayırlı olsun. benim vfr800 içinde bir aparat icat edebilirmiyiz :)

Ne demek :) Resmi varsa detaylı, 6 metre profil 7.5 lira :) Benimkinden 4 metre falan kaldı, sana 3 liraya satarız :p

givi çanta var bağlantı aparatı için 270 gayme istiyorlar. evlat acısı gibi valla :)
ona vereceme 270 gayme,o paraya fullerim depomu gelirim yanına hem yol yapmış oluruz. hemde uzun zaman aradan sonra görüşmüş oluruz.
kalan 3 tl yide taktim ederim :))

Moderatör
givi çanta var bağlantı aparatı için 270 gayme istiyorlar. evlat acısı gibi valla :)
ona vereceme 270 gayme,o paraya fullerim depomu gelirim yanına hem yol yapmış oluruz. hemde uzun zaman aradan sonra görüşmüş oluruz.
kalan 3 tl yide taktim ederim :))

Abi geniş bi zamanda gel, bir kaç gün yatılı misafir alırız seni. Bir günde yapacak kadar usta değiliz :)

Aynısından banada lazım gibi duruyor şuan erdem :)
Şunuda söylemeden edemiycem şu eksoza bir çözüm bul gercekten çok kötü bir görüntüsü var :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar