Karadeniz Gürcistan gezimiz( iki Cbf 150)+cbr250

Abicim muhteşem gezi olmuş allah herkeze nasip etsin o değilde şimdi o ızgaraları görünce akşam akşam canım çekti :pale:

gerçekten mükemmel bir gezi olmuş : dal dan yapılmış peg resmide mükemmel bir gezi hatırası olmuş allah tekrarlarını nasip etsin inşaallah.

Teşekkürler arkadaşlar gerçek çok keyif aldığım gezilerdendi gerçi motosikle ile yaptğım tüm gezilerden sonsuz keyif alıyorum.
3500 km lik bir geziydi 400tl yakıt yaktım 400tl harcadım 10 gün zaman ayırdım daha güzelleri ileride inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin selamlar

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler ahmet bizide gezdirdiğin için.gerçekten keyifli ve ekonomik bir gezi olmuş senin için.:cat:

güzel gezmişsiniz, tebrik ederim. paylaşım için teşekkürler. keşke bizim Trabzon ve Rize MT ile de tanışsaydınız

Komik ve uyumlu bir ekip olduk Ahmet Abi, devamını getirelim :)

9_800x600.jpg

121.jpg

Feysbukdaki fotoları göremiyorum ama şu foto yeter :D

5_n_450x600.jpg

Benim rapor

abi güzel bir gezi olmuş.birşeyi merak ettim gezdiginiz yerleri nasıl buldunuz?yani adres olrak yer olarak.ben şimdi çıksam o kadar güzel yerleri bulamam :)

abi güzel bir gezi olmuş.birşeyi merak ettim gezdiginiz yerleri nasıl buldunuz?yani adres olrak yer olarak.ben şimdi çıksam o kadar güzel yerleri bulamam :)

Kardeş bir çok yer zaten karadenizde bilindik gidilmesi gereken yerler
Uzungöl
Karagöl
Sümelamanastırı vs diğer yerleride daha önce giden arkadaşlardan tavsiye alarak gittik gidecek olursan rota hakkında daha detay verebilirim

Siz 400 liralık yakıt harcadınız, diğerlerinin verileri nedir acaba? NET BİLGİLERİ YAZAR MISINIZ?

Bir Adana - Iskenderun ortak yapimi. helal olsun size dostlar. az buz degil onca km... Tesekkurler paylasim icin

batum motosiklet festivali kamp alanında karşılaşıp çaylar eşliğinde biraz sohbet etmiştik.
geziyi sağ salim tamamlamış olmanıza sevindim.
:cat:

batum motosiklet festivali kamp alanında karşılaşıp çaylar eşliğinde biraz sohbet etmiştik.
geziyi sağ salim tamamlamış olmanıza sevindim.
:cat:

Tekrar merhaba binbaki bende çok sevindim sizlerin evlerinize sağ salim ulaşıp bu mesajı ulaştırmanıza umarım daha çok gezilerde rotalarda teker çeviririz birlikte görüşmek üzere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar