yamaha zaten kac motoru var parcası falan ne dsm dgsmez fkrn sen sadece nıye bırı 4.350 otekı 2800?
benim söylediğimin farkı yoldan anlatımıbirinde yamaha, diğerinde salcano yazıyorda ondan. Başka bişey değil yani.
Ah be sevgili vatandaşlarımbenim söylediğimin farkı yoldan anlatımıaynı parçalar ve hammadde ile aynı işçiler tarafından üretiliyorsa arada dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. adem arkadaşın söylediği gibi fiyat farkının en büyük etkeni isim farkı. kısacası etiketi.
peki drift hiç kullandın mı da bu kadar emin bi tavırla mondial dandik diyosun? bu son modellerde mondial kendini aştı japon abilerine kafa tutabilicek düzeye geldi denmekte. ayrıca mondial o kadar dandik bi firma olsa 2005 yılından günümüze kadar türkiyede en çok satan motor markası ünvanını alamaz. Titreşim olayına gelirsek drift te balansör mevcut kullanıcıları titreşim yok demekte. " Çin'e karşı bu ön yargı neden anlamıyorum. Kullanıp denediyseniz tamam eyw ama motor hakkında hiç bi bilgiye sahip olmadan sadece çin olmasından dolayı önyargıyla yaklaşılmasına da karşıyım :farao: "
Arkadaşım (Salko AŞ.)salcano bisiklet sektöründe çok büyük bi firma ,nasıl bisiklet kadrolarını kendi üretiyorsa salcano wolf modelinin şasisini de kendi üretiyor...Ah be sevgili vatandaşlarım
elin gevuru binmediği eşeğe yem vermez
kendimizi kandırmayalım yok kalite aynıymış, isim etiket farkıymış
bu teranelere karnımız tok
adamlar teknolojiye o kadar yatırım yapacak bir isim farkı ile edeceği kardan fedakarlık edecek
onu anca Hoca Nasreddinin kavuğu dinler
şunu sanırım iyi bilirsiniz
yada ben yanlış biliyorum
sadece bu ülkeye çinden demonte motoru mondial getiriyor
geri kalanı monte getiriyor bu da pekte azımsanamayacak miktarda vergi demek
buyrun 9 tekbir 2 rekat bayram namazına uyun hazır olan imama ::gazla::