o gün ehliyet falan olmasaydı o motor orda kalsaydı varya münasip yerine kına yakardı o kız adım kadar eminim :queen:aynen hacı kız geçerken nasılda pis pis gülmüştü...
o gün ehliyet falan olmasaydı o motor orda kalsaydı varya münasip yerine kına yakardı o kız adım kadar eminim :queen:aynen hacı kız geçerken nasılda pis pis gülmüştü...
o gün ehliyet falan olmasaydı o motor orda kalsaydı varya münasip yerine kına yakardı o kız adım kadar eminim :queen:
polis olsam bi motora bakarım bi üstündeki adama motor kalite (üstündekiler dahil)haklısın... ama polis baya göt olmuştu... nerde kıytı köşe var orda gbt yapıyuorlar...
polis olsam bi motora bakarım bi üstündeki adama motor kalite (üstündekiler dahil)kasklar kafada mont larımızda vardı..iş mi ariyon kendine bu adamda ehliyet olmasa bilee bilinçli adam der geçerim..gerçi ne ybr ler gördüm üstündekine insan denmezde .. bizde öyle bi imajda yok..
:queen:kanka o zaman meg gemide çalışıyordum devlet dAiresi gibiydi haftada bir laf sokarlardıhapishane kaçkını gibi sakalında yoktu o zamanlar...
.ehliyetsiz yaptığğım 7 bin km aklıma geldi tekirdağa gitmiştim..
bide ramazanla çıkma beşit almış geliyorduk olmadık yerde polis durdurup kimlik mi sormuştu ehliyetmi istemişti..tek motorduk iki kişi birden ehliyet çıkarıp vermiştik :queen:
Sonrada ulan az önce laf attığımız kızın bedduası tuttu diye günü geçiştirdik![]()
:queen:kanka o zaman meg gemide çalışıyordum devlet dAiresi gibiydi haftada bir laf sokarlardışimdiki yer rahat ayda bir maaştan maaşa...bu sakal ne diyor param yok diyorum
![]()
emin ol o iki dağ arasında polis durmaz..yaptığım marifet ddeğil hep cahil csareti kimseye tavsiye etmiyorum ben yaptığımlada övünmüyorum..sabredemiyorsanız sokağınızdan dışarı çıkmayın arkadaşlar ordada çoluk çocuk çok olur aman deyim dikkat..ehliyetsiz 7000![]()
paşa olmuşsunuz haberiniz yokhelal sizlere
büyük cesaret yaaw
ne bileyim şöyle gecenin bi yarısı iki dağ arasında denk gelinse polise motorlaeve yayan dönmek varmı acaba
![]()
işte macera o zaman başlarşalsdjfşalksdj
emin ol o iki dağ arasında polis durmaz..yaptığım marifet ddeğil hep cahil csareti kimseye tavsiye etmiyorum ben yaptığımlada övünmüyorum..sabredemiyorsanız sokağınızdan dışarı çıkmayın arkadaşlar ordada çoluk çocuk çok olur aman deyim dikkat..
16 yaşında kuryeliğe başladım ehliyetsiz..3 sefer yakalandım ve en son yat cezası alıp paraya çevirttirdim... 2003 yılında 17 yaşımda aldım ehliyetimi..
bende bugün korktum açıkcası..gereksiz işler... hayır kaza olsa, haklıda olsak haksızız yani..
yat cezası düşündüğüm şeymi ramazan ?...hapis vs ?
evet 3 kez yakalandığımda mahkemeye çıktım... 60 gün yat aldım öğrenci olduğum ve başka cezam olmadığı için oda 2003 yılının başında oda paraya çevrildi....
16 yaşında kuryeliğe başladım ehliyetsiz..3 sefer yakalandım ve en son yat cezası alıp paraya çevirttirdim... 2003 yılında 17 yaşımda aldım ehliyetimi..
a 2 yi bende 2003 te aldım ramazan. 23 yaşındaydım. B ehliyeti 99 da 19 yaşında aldım. Hey gidi günler hey. Nerdeyse motor ehliyeti alali 10 yıl olmuş ramazan.
Bursada ikamet edipte ybr kullanan kim var bu gün beni arayan arkedeş yardımcı olamadım kusura bakmasın..:cherry:
karbratör hakkında bişey sorduda yeni kasalrın sökmüş te toplayamamış..ne bakımdan yardımcı olamadın...
karbratör hakkında bişey sorduda yeni kasalrın sökmüş te toplayamamış..kelebek yerine olmamiş galiba aklımda kalmadı tam olarak..
Büyük gezi yaptık beyler 130 km .. 60 km ben aldım 110 dan asagı inmedim.. rüzgar coktu yollar mükemmel..salihliye C90 murat abiyi görmeye gittik baya iyi agırlandık, pideler,dondurmalarNe zman geliyor kartım deliricemmmm
![]()