adem abi buna ybr jantı oluyor muydu ?cantı ve lastiği değiştir. Kaynak yapılıyo ama orjinalini tutmaz.
öncelikle geçmiş olsun kardeş,hemen yenisi al derim nedenmi,aynı kazayı benim arkadaş cbf ile yaptı ,jantı düzelltirdik boyadık cilaladık taktık fakat olmadı balans bir türlü düzelmedi ve virajlarda sıkıntı yaşadı.arkadaşlar bugün sert bi çukura düştüm arkadan hava kaçağının sesini duyunca hemen sağa çektim oracıkta lastik indi jantın sağ tarafı dışa doğru yamulmuş ne yapmamı önerirsiniz
evet üsten eksantrikli ama her devir değilde 5 yada 6 cı devirde bir titreme var .Beyler haftaya windy s 150 alıyorum üstten eksantrikliymiş doğrumu titreşim yok deniyor ama varmı
dün kadıköydeki servisi aradım 186 lira 0 jant 20 lira da işçilik ücreti istiyorlar.Windy S 125 jant fiyatı 2Yıl önce 180 Tl civarı idi.
arkadaslar windy s 125 ile windy 150 liklerin arasinda guc farkndan baska ne gibi degisiklikler vardr. bende 2010 var 125 lik windy ama 150 lik olan daha basit duruyo rengndn mi acaba bordoydu 150 lik olan. benimkide mavi.
ben her ikisinide kullandım motor rengi jantrengi,ve güç hariç farklı hiçbir malzeme yok he birde sinyal ayna.Güç hariç ufak değişiklikler var. Örneğin 150likler gri jant ve motor kısmı beyaz :S Niye siyah jant koymadıysalar artık![]()
evet üsten eksantrikli ama her devir değilde 5 yada 6 cı devirde bir titreme var .
Fotoları telden pc ye atamadıgım icin ilan yok malesef :S