Bugün Başıma Gelen Olay

Bugün ilk defa canım sıkıldı kasksız gezeyim hava alayım dedim 20-25 dk turladım gezdim geldim.Eve gelmeden 150 metre önce ışıklar var 50 saniye vardı dayanamadım geçtim.Kafamı bi sola çevirdim TRAFİK POLİSİ motorla hemen hızlandım çok çabuk ev için köşeye dönmeye geldim aynadan baktım polis peşimde ama 150 metre mesafe var sırtımda çanta evin garajına 2 araba arasına motoru park ettim ve şans eseri arkadaşım cama çıktı onunla konuşuyor gibi yaptım polis garajın önüne geldi sağa sola baktı motoru göremedi benide arkadan sırt çantalı olduğum için tanıyamadı yanıma da gelmedi evin etrafında u çizdi polis garajın diğer girişine geldi gene görünmüyordu motor ve gitti :)

yaptıklarım HİÇ HİÇ HİÇ doğru değil :) niye geçtim kırmızı da bilmiyorum herhalde heyecan aradım + kask mont eldiven hiç biri yok :) utanıyorum yaptıklarımdan cidden bu bana büyük bi ders oldu :)

Hatanı fark etmen güzel bişey. Motor en ufak hatayı kabul etmiycek bi alet biliyosun. Umarım bundan sonra böyle şeyler yapmazsın sonun kötü olmaz.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yaptıkların gerçekten de doğru değil ama bence polis takibine alınacak kadar da büyük bir suçun yok.Sanki adam öldürmüşün gibi takip edilmen biraz acayip geldi doğrusu alır plakanı yazar cezayı adresine gönderir.Tamam adaletin dört dörtlük işlediği bir ülke olsak neyse.Daha bugün bu formda okudum bir motorsikletçi arkadaşımız kaza geçirmiş.Polise olay yerinin fotolarını çekmiyecek misiniz diye sormuş aldığı cevap "Aracı yerden kaldırın başbakan gelecek".Benim aküm çalındı bir kaç ay önce köyden bozma küçük bir kasabada oturuyorum polisin büyük ihtimalle kimin yaptığına dair fikri vardı bana verilen cevap "Uğraşma git kendine yeni akü al".Yani özetle bu ülkede hırsızlık,cinayet,kavga,adam yaralama vs bir dünya olay oluyor polis kılını kıpırdatmıyor hele ki motorsiklet ile başına bir kaza gelsin bir şey olsun sende herhangi bir yaralanma yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile ama bir motorsikletli kask takmasın yada herhangi biri kırmızı ışıkta geçsin polis kıl kaptıysa doldurması gereken ceza kotası varsa basıyor cezayı.Yanlış anlamayın kasksız dolaşmayı savunmuyorum.Arabalar yollarda abuk subuk hareketler yapıyor,egsozlarıyla oynanmış pancar motoru gibi ses çıkartan tarih öncesi şahinler yollarda azrail gibi dolaşıyor,büyük araç kullananlar kendilerini yolların kralı zannederek herkesi hiçe sayarak etrafa ölüm saçarak yollarda dolaşıyor polis hiç ses çıkarmıyor ama far yükseklik ayarı biraz bozuk vatandaşı çekiyor kenara azarlıyor basıyor cezayı.Baya bi konu dışına çıktım kusura bakmayın. :) Ben sadece polisin farklı olaylara olan orantısız tepkileri/tepkisizlikleri konusunda çok dolmuşum biraz içimi boşalttım. :)Senin hatanı farketmen bundan pişman olman ve ders çıkarman güzel bir şey keşke bütün sürücüler senin gibi olsa.

hepimiz insanız hata yaparız da bu kadar üst üstede yapılırmı bilmiyorum.

panik yapınca kesin bunun ehliyeti falan da yoktur diye düşünüp ondan kovalamıştır.

Kocaeli İl Temsilcisi
her şey bir yana kırmızıda geçtiğin anda diğer taraftan gelen araçta bana yeşil yanıyor diye burnunun ucunda aniden belirebilirdi , belkide o zaman bu konuyu açacak zamanın olmayabilirdide , yani yasakları tamam anladıkta, hani bazen çiğnemekten zevk alırız birde anlattığım madalyonun, görünmeyen yüzünü düşün :)

kurallar ve yasaklar hepimizin sağlığı düzeni ,güvenliği için bunları anlamak için kaza yapğmamız gerekmez , ama hata ettim birdaha yapmayacağım demek inan bana çok basit şu an seni eleştirecekler belki ama çarptığın bir yayanın , yada bir çocuğun ailesine bu şekilde anlatamnazssın derdini ,eleştirmeye meydan vermez seni doğruca linç ederler

onun için aman dikkat önce kendi güvenliğimiz sonra başkalarınkini riske atmayalım .

c90

evet evet
sen bunu birdaha yap iyi olmuş
sonra seni taziye ve tebrik kısmında yaad ederiz
sakin ol sakin
Azrailin 4 penaltısını kornere atmış biri olarak tavsiyem bir daha deneme
herkes 4 şanslı olamaz::gazla::

Yaptıkların gerçekten de doğru değil ama bence polis takibine alınacak kadar da büyük bir suçun yok.Sanki adam öldürmüşün gibi takip edilmen biraz acayip geldi doğrusu alır plakanı yazar cezayı adresine gönderir.Tamam adaletin dört dörtlük işlediği bir ülke olsak neyse.Daha bugün bu formda okudum bir motorsikletçi arkadaşımız kaza geçirmiş.Polise olay yerinin fotolarını çekmiyecek misiniz diye sormuş aldığı cevap "Aracı yerden kaldırın başbakan gelecek".Benim aküm çalındı bir kaç ay önce köyden bozma küçük bir kasabada oturuyorum polisin büyük ihtimalle kimin yaptığına dair fikri vardı bana verilen cevap "Uğraşma git kendine yeni akü al".Yani özetle bu ülkede hırsızlık,cinayet,kavga,adam yaralama vs bir dünya olay oluyor polis kılını kıpırdatmıyor hele ki motorsiklet ile başına bir kaza gelsin bir şey olsun sende herhangi bir yaralanma yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile ama bir motorsikletli kask takmasın yada herhangi biri kırmızı ışıkta geçsin polis kıl kaptıysa doldurması gereken ceza kotası varsa basıyor cezayı.Yanlış anlamayın kasksız dolaşmayı savunmuyorum.Arabalar yollarda abuk subuk hareketler yapıyor,egsozlarıyla oynanmış pancar motoru gibi ses çıkartan tarih öncesi şahinler yollarda azrail gibi dolaşıyor,büyük araç kullananlar kendilerini yolların kralı zannederek herkesi hiçe sayarak etrafa ölüm saçarak yollarda dolaşıyor polis hiç ses çıkarmıyor ama far yükseklik ayarı biraz bozuk vatandaşı çekiyor kenara azarlıyor basıyor cezayı.Baya bi konu dışına çıktım kusura bakmayın. :) Ben sadece polisin farklı olaylara olan orantısız tepkileri/tepkisizlikleri konusunda çok dolmuşum biraz içimi boşalttım. :)Senin hatanı farketmen bundan pişman olman ve ders çıkarman güzel bir şey keşke bütün sürücüler senin gibi olsa.
Tamamen katılmaktayım :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
plakana ceza yazmış olabilir. kovalamasının amacıda ehliyetsiz olduğunu düşünmesidir. sen trafik cezası gelirmi gelmezmi onu kontrol et internetten falan. eve göndermiyolar bazen ceza katlanıyo.

Bulunduğum yerde kayıtlı 4000 kayıtsız 4000 motor var bı cogu apaci racing sayısı 5 i geçmez plaka kivrik degil cok suratliydim plakayı göreceğini zannetmiyorum mesafe cok fazlaydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar