Çinli motor şans işidir, iyisi iyidir, kötüsü bezdirir. Sana kötüsü gelmiş geçmiş olsun![]()
İyisi Gezdirir,,
Kötüsü Canından Bezdirir
Çinli motor şans işidir, iyisi iyidir, kötüsü bezdirir. Sana kötüsü gelmiş geçmiş olsun![]()
Gözünü sevdiğimin ybr si her kapiyi açıyor yahu..Yamaha hiçbişey yapmayıp sadece ybr üretsin gene bile ihya olurÇinli commuter yada cup almak yerine ikinci el ybr almak daha mı mantıklı ?
abi gözünü seveyim bak şuradan ybr parcalarının orjinalide var yan sanayisi de kaliteliside2005 titan es bilindği üzere km kadran ve far sorunu vardı. Kazadan dolayı (ben yapmadım) bi kadran bide far alacaktım. Far yuvarlak far. Bitane kanuni windy de gördüm yuvarlak far. Hoşuma gitti. Çinli ya ucuzdur dedim. Far 80 kusur lira orjinali çıktı :santa: neyse almış bulundum taktım. Kadran 130 lira dolayında. :sunny:Hemen hemen ybr orjinal parçayla fiyatları aynı. Bende ybr kadran sipariş verdim. Oldu olacak tam olsun.
kanuni ve mondial in köylü tipleri var ya cg cakmalarıyedek parça konusunda haklısın tsubasa. Çok pahalı. Kanuni made in japan sanki? :santa: japonların parçaları daha ucuz yahu. :sunny:
başta 3.000 tl cazip ama yaptığımız masraflar falan derken zaten japon fiyatlarına geliyor![]()
bu söylediklerinize benimde tanık oldugum var uzun süre kullanan
ama tamamen kumar
bu şehir efsaneleri %1 ihtimalle oluyor..
gerisi 2-3 yılı geçince şaftı dagıtıyor
parcadan kazanıyorlar.. yamahadan hondadan daha pahalı parcaları
bu söylediklerinize benimde tanık oldugum var uzun süre kullanan
ama tamamen kumar
bu şehir efsaneleri %1 ihtimalle oluyor..
gerisi 2-3 yılı geçince şaftı dagıtıyor
parcadan kazanıyorlar.. yamahadan hondadan daha pahalı parcaları
kredi kartları patladıBişey sormak istiyorum. Ybr ve Cbf'i sürekli met ediyorsun iyi olduğunu söylüyorsun sen neden ybr'yi ve cbf'i sattın ? :cyclopsan