Kızım için isim arıyorum

Merhaba sevgili MT dostları başlıktan da anlaşılacağı üzere kızım için isim arıyorum doğuma az bir zaman kalmasına rağmen hala eşim ile bir isim üzerinde mütabakata varamadım. :pr: yeni isimlere her zaman açığım. Sizlere sorma fikri de yine eşim ile şumu olsun bumu olsun diye düşünürken geldi. Değerli önerilerinizi bekliyorum emeği geçen yada geçmeyen herkese teşekkür ediyorum. :rendeer: Şu anda aklımızda bir kaç isim var onlar da şunlardır ki 1. sırada Mira 2. Sırada Nil 3. sırada benim isteyip eşimin istemediği Mercan ismi var Mercan ismi de benim adım Canku eşimin adıda Meryem güzel bir birleşim diye düşünüyorum. :flower:

vallahi hocam benimde inşallah 7,5 ay sonra olacak :D bende erkek olursa yiğit aslan yada yiğit tayyip koyacağım ( bu arada tayyip rahmetli babamın adıdır başbakanla karıştırılmasın ) kız olursa da eşim nazlı koymayı düşünüyor.

Moderatör
Allah bahtlarini acik etsin her ikinizin cocugunun da :) İsim konusuna gelirsek, Allah yardimciniz olsun :)

mercan güzel isim iki isim koyulması dahada güzelleştirir , deniz mercan , mercan su, mercan yıldız gibi

Ben kızıma ''Buğlem'' ismini koydum son anda anlamını öğrendikten sonra. ''Buğlem'' cenneti müjdeleyen ilk meleğin ismi.

mercan güzel isim iki isim koyulması dahada güzelleştirir , deniz mercan , mercan su, mercan yıldız gibi

aslında Mercan Deniz diye düşünüyordum bende hatta eşimin isteği ilk zamanlar deniz di ama sonrasında hormonel dengesizlik yüzünden değişti :))

vallahi hocam benimde inşallah 7,5 ay sonra olacak :D bende erkek olursa yiğit aslan yada yiğit tayyip koyacağım ( bu arada tayyip rahmetli babamın adıdır başbakanla karıştırılmasın ) kız olursa da eşim nazlı koymayı düşünüyor.

Allah analı babalı büyütür bahtını açık eder inşallah. güzel isimlermiş. daha yolun başındasınız Allah kolaylık versin gerçekten beklemek ve gerekli hastane işlerini yapmak çok zor her 15 -20 günde bir hastaneye gidip gelmek testleri yaptırtmak gerekiyor. Eee malum burası Türkiye bir doktora binlerce hasta düşüyor gerçekten çok zor hastaneler Allah kolaylık versin..
evet aslında güzel bir isim hiç aklıma gelmemişti..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Ben kızıma ''Buğlem'' ismini koydum son anda anlamını öğrendikten sonra. ''Buğlem'' cenneti müjdeleyen ilk meleğin ismi.

Gerçekten çok güzel bir anlamı varmış. şuanlık eşimle mütabakata varmaya çalıştığımız ender isimlerden biride Mira anlam olarakta Yunuslara yol gösteren yıldız demekmiş araştırmalarım sonucu öğrendiğim..

Biz de aylarca isim düşündük, doğuma 3 gün kala Eymen'in anlamını(en hayırlı,en uğurlu) öğrendik ve koyduk. Sana tevsiyem kız olacaksa hiç düşünme bırak eşin koysun ki bi sonraki erkek olursa onu da sen koyarsın :D

Biz de aylarca isim düşündük, doğuma 3 gün kala Eymen'in anlamını(en hayırlı,en uğurlu) öğrendik ve koyduk. Sana tevsiyem kız olacaksa hiç düşünme bırak eşin koysun ki bi sonraki erkek olursa onu da sen koyarsın :D

ona kalsa Özgür istiyor ismini bende erkek ismini çağrıştırıyor diye istemiyorum. malum sonra 20 yaşında kızımı askere çağırmalarından korkuyorum.. :) şaka bir yana gerçekten çok zor bu isim işi hiç düşünmeden koymakta olmaz sonuçta bir ömür o ismi taşıyacak.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ela koy! Hem güzel isim hem kısa, hayatını kolaylaştırır! :)

İsmi ne olursa olsun, bahtı açık sağlığı yerinde olsun. Allah size bağışlasın kardeşim..

inşallah sağlıkla dünyaya gözünü açar yavrularınız.isim konusu zor ama allah banada nasip ederse bır kız evlat zeynep rana ismini koymak isterdim allah kolaylık versin sizlere zor iş :cherry:

bpk

Tuana koyardım ben olsam :) Cennete düşen ilk yağmur damlası demektir :) Yada Ömür'de olabilir . Paylaştığınız bir ömrü simgeleyen bir isim :) Sonuç olarak gerçekten Allah yardımcınız olsun :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
öncelikle sana ve anaconda84 e şimdiden hayırlı uğurlu olmaları dileğimi sunuyorum. sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür onların olsun.:rendeer:

rüya ismi kız için hoşuma gidiyor. olursa kızımın adını koyabilirim.:) belli olmaz henüz bir ilişkim yok, belki kızımın anası olacak kişinin adıda olabilir. her türlüsü kabulumdür.:p

Ela koy! Hem güzel isim hem kısa, hayatını kolaylaştırır! :)

İsmi ne olursa olsun, bahtı açık sağlığı yerinde olsun. Allah size bağışlasın kardeşim..

İnşallah teşekkür ediyorum. Ela hem söylemesi de kolay bunu da listeye eklemekte fayda var :)

inşallah sağlıkla dünyaya gözünü açar yavrularınız.isim konusu zor ama allah banada nasip ederse bır kız evlat zeynep rana ismini koymak isterdim allah kolaylık versin sizlere zor iş :cherry:

Bizim de ana baba olarak bütün uğraşımız da dualarımız da ilk öncelik olarak o yönde inşallah dediğiniz gibi sağlıklı dünyaya gelir bütün doğacak bebekler.

Tuana koyardım ben olsam :) Cennete düşen ilk yağmur damlası demektir :) Yada Ömür'de olabilir . Paylaştığınız bir ömrü simgeleyen bir isim :) Sonuç olarak gerçekten Allah yardımcınız olsun :)

Tuana biraz zor bir isim gibi geldi ama düşünmekte fayda var tabi teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

öncelikle sana ve anaconda84 e şimdiden hayırlı uğurlu olmaları dileğimi sunuyorum. sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür onların olsun.:rendeer:

rüya ismi kız için hoşuma gidiyor. olursa kızımın adını koyabilirim.:) belli olmaz henüz bir ilişkim yok, belki kızımın anası olacak kişinin adıda olabilir. her türlüsü kabulumdür.:p

Teşekkür ediyorum. Bende sana öncelikli hayatını paylaşabileceğin bir değerli eş bulmanı ümit ediyorum. Rüya ismi güzel bir isim bir dönem bizim de aklımızdan geçmişti. soyut kavramlı isimler bence daha bir güzel gibime geliyor.

c90

Ayşe-Fatma-Fadime-Zeynep-Elif
bunlar güzel değil mi?
sağlıklı dünyaya gelsin
Allah analı babalı büyütsün::gazla::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar