HGS Etiketinde 30TL den Az Olan, 'devlet'e Ceza Ödeyece

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Fatih Altaylı'nın gazeteside kendi gibi ne olduğu belli değil. Adamın bir duruşu yokki gazetesinin olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
8 milyon KGS kullanıcısı mecburen HGS'ye geçeceğine göre PTT'nin kasasında faizde işletilmek üzere en az 240000000 TL olacak demektir.

Trafik bahane, sıcak para şahane para bitti demiyorlarda hgs okadar delikanlılar parasız yapsınlar.

devlete bak titan saadet zinciri gibi para toplayıp faize yatırıp yada çoluğuna çocuğuna küçümencik gemiler almak için yine bizi öpüyor ama bilmiyor ki son öpen iyi öper! bizde bundan sonra kaçak geçeriz napalım? kgs dediler aldık, maliyetini çıkardıktan sonra bedava olacak dedikleri köprü maliyetini 100 kere çıkardı hala enayi gibi para vermeye devam ettik ama bu kadarına da pes

KGS'yi senede 1-2 kere bodruma yazlığa giderken kullanıyorum anca, otoyollardan nefret ediyorum. İstanbul'da zaten karşıya geçmem kolay kolay. 3 sene önce 50 lira yüklemiştim 30 lira civarı duruyor hala. Bir de bu saçmalıklarına 60 lira mı vereceğim? 30 liranın altına düşünce de kaçak geçmiş sayılıyormuş. İyice saçma sapan bir hal almaya başladı ülkede herşey.

benim gazatede okudugum eski kgs içindeki bakiye hgs ye aktarılıyormuş ve kgs ücreti düşüp yerine 2.çeşit olan hgs lerden biri ile degiştiriliyormuş,
bakiye olayına gelince ben ogs alırkende banka görevlisi söylemişti ogs bakiyesini 100 tl altına düşürmemeye özen gösterin,100 tl altına düşünce - bakiye gösterir demişti.takan kim tabi
işim yok devlete faizde işletsin diye her ay 100 tl mi verecegim.

Yine itelemek adına bir uygulama bulmuşlar helal olsun. Devlet malı deniz misali.. Nasıl olsa bi uygulama bulup vatandaştan çıkartılıyor

06-09-2012
Sayın admin veya yöneticiler,

Sizden 5 dakikalığına ban butonunu istiyorum. Aptalca uygulamaları yapanları banlayıp geri vereceğim söz.
İyi çalışmalar dilerim

Orhan
İmza:şfjpoefjgorfgjoğqa

gökselden acıyor parçası bana gelsin
acıyor acıyor acıyor
her yolu denedim bitmiyoorrr

Genel sağlık sigortası da aynı hesap...

Sen işsizden yıllık 1300-2500 tl(Allah gözünüzü doyursun, çoluğununuz çocuğunuzdan çıkmaz inşallah!) para alıcaksın sonra kolu bacağı kopmassa, yangında yanmassa özel hastaneye gidemez diye ardından kanun çıkaracaksın.
Üstüne insanlara 4 ay hizmet vermiceksin ama kanun ocakta çıktı diye vermediğin hizmetten 600-700tl devlete borçlandırıcaksın vatandaşın cebini boşaltıcaksın... Vatandaşı iyce salak yerine koyuyor bunlar, göz göre göre kazıklıyor kanun benim diyerek, yazık çok yazık...

Bi gün keser döner, sap döner... Sonra o sap çok kötü girer!

Genel sağlık sigortasından arkadaşa hesap gelmiş 300 TL, hastenenin yolunu bilmeyen arkadaşım her ay bayılacak parayı, üstelik işşiz, ulan ilacı yazdırmak eczanden almaktan daha pahalıya geliyor, bu kadar vergiler nereye gidiyor acaba???

Genel sağlık sigortası da aynı hesap...

Sen işsizden yıllık 1300-2500 tl(Allah gözünüzü doyursun, çoluğununuz çocuğunuzdan çıkmaz inşallah!) para alıcaksın sonra kolu bacağı kopmassa, yangında yanmassa özel hastaneye gidemez diye ardından kanun çıkaracaksın.
Üstüne insanlara 4 ay hizmet vermiceksin ama kanun ocakta çıktı diye vermediğin hizmetten 600-700tl devlete borçlandırıcaksın vatandaşın cebini boşaltıcaksın... Vatandaşı iyce salak yerine koyuyor bunlar, göz göre göre kazıklıyor kanun benim diyerek, yazık çok yazık...

Bi gün keser döner, sap döner... Sonra o sap çok kötü girer!

devlet soygun yaparmı? yapıyor işte, vatandaşını resmen soyuyor. 1 milyarı geçti beni borç. ödemeyide düşünmüyorum, gelsin alsınlar.

kaçak geciş yaparım diyenler kameraya gecerken lastiğin arasına taş sıkışmış işareti yapsınlar :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar