Rodajı iyice bitirdikten sonra bu gece Edirne'den İstanbul'a gelirken allah ne verdiyse yüklendim motora. 220 ye kadar ık demeden çıkan motor 230 dan tek km yukarı çıkmıyor. Gece olduğu için çoğu zaman ileriyi kestiremediğim için biraz gaz kestim ve gerekli düzlüğü her zaman bulamadım. Uzun düz yada yokuş aşağı bir yer olsa belki daha fazla sürat yapabilir. 5. viteste 220kmh 12.000rpm çevirirken 6. viteste 11,200rpm lerde kalıyor sanırım. 6. viteste 12,000rpm evirse zaten 250kmh yi geçecek. Gözüm yolda olduğu için çok fazla gösterge ile haşır neşir olamadım. Devir kesici bu arada 12.500rpm.
0-200 km inanılmaz. Roket gibi ne olduğunu anlayamıyorsun. Biri belinden tutup çekiyor sanki seni, çok seri ve agresif bir makine. Tek kusuru 150kmh den yukarısı süper rüzgar. 200 den sonra inanılmaz rüzgar

bir kere aynaya bakayım dedim boynum kopuyordu. 200 ve üzeri kapatır giderim diye bir şey yok gidemiyorsun zaten

Windshield olsa bir nebze gidebilirsin onun dışında yüksek hızlarda uzun süreli sürüşü unutun. Ben siparişimi verdim bile windshield için