Takip ettiğim kadarı ile 14.7 HP Mcx 'in sadece selesi sert ve , Geri dönüş hortumumu ne patlıyor muş Onuda kaliteli hortumla halloluyormuş başka hiç bi arızasını görmedim forumda
Ne bi kronik arıza Ne bi yağ yakma ne bi arka çanta sorunu Sadece dervirsiz kullanınca fazla yakıyormuş ki Okuyoyorumda hep devirsiz kullanıpda fazla yakıyorlarmış
Aynı şeyleri apache içinde söyleye bilirim 13.5 HP Hiç bir kronik arızasını okumadım duymadım, yağ yakmıyor sadece duyduğum kadarı ile titreşim varmış bayağı ama bunun yanı sıra az yakıt tüketiyormuş
Ben senin yerinde olsam hani maddi durumum fazla el vermiyorsa gidipde cbf ye plaka ruhsat 5.100 tl vermem aynı şekilde ybr yede sağlam ama çok pahalı sıfırı için
Tvs bi nebze daha ucuz ama para sıkıntıysa git mondiale plaka ruhsat dahil sıfırını 3.000 tl ye alabilrsin
Şimdi bazıları diyorki yok Honda al zarar etmessin
Hondaya veriyosun 5.100 tl ,10.000 km gelince satıyosun 4.30,max 4.500 ki satamaz .4.5 a ee ne oldu 600 tl zarar
Sahibindene bakın diriftler ,mcx lerde 3.000 tl sıfır 8,10 bindekilerde 2,250 civarı e ne değişti kardeşim söylermisin _?
He şöyle bir şey var Mcx çin malıdır 10.000 den sonra dökülür felan diyenlere kulak asma 58.000 de mc ,64.000 dede mh,drift gördüm drifti bizat haftada bir görüyom kanımca dahada artıyor km si