... ve modifkasyonlar harika....ayarlanabilir dreksyon.....
ben açıkçası sport tarz makinede belli markalar dışına çıkılmasının tehlikeli olduğunu düşünüyorum
performans makinesinde yanlışlar pek affetmiyor sonuçta
tamam 200 yapmayacaksın ama
altındaki motora güvenmen lazım yinede
125 cc lik motorla 80 le giderken hata affediyor mu?
x treme 250 ile cross yaparken ön takımın ayrılıp gitmesi tarzı bir hataydı anlatmak istediğim
Bile bile motoru yakan arkadaşın durumunu saymazsak, motorda gerçekten hararet problemi var mı ?
Dostum o zaman motosikletler hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Yanlış anlama ama bu düşüncelerin çok mantıklı ve doğru değil. Ayrıca özellikle spor modeller demişsin, 200 km/h olmasa da yüksek süratleri kastetmişsin, şimdi de cross diyorsun.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Ben bu motoru yakından incelemiştim, kalitesi = "yeni nesil çinli" diyelimPerformansını merak ediyorum sadece. Anlatıldığına göre 20~25 hp arası birşey olmalı. Çekişi de güçlüymüş, Hyo'ları kalkışta geçtiğini iddia etti arkadaş. Fiyatının daha uygun olmasını beklerdim, Daelim 1000TL daha fazla.
Sonunda Bugün Motoruma Kavuştum
Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz..
hayırlı olsun motordaşım aynı renk benim de var form da okumussundur ben yaktım motoru .) dikkat et hararet uzun yolda cıkıyo 40 km den sora falan bas biraz acılınca motor bak hararete fanına da bak bilgisayar fanı gibi bişeyse hemen değiştir başka bi sıkıntısı yok zaten kazasız belasız bin inş