Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uzun süreden sonra S.a hacılar...

Size bir sorum olacak..2004 ybr'm var ve kafayı yuvarlak yapmayı düşünüyorum.sinyal ve far dışında sanırım farı tutacak bağlantı demiri vs gibi bişey olması lazım.bu parca veya gereken başka parca varsa rialli'den linkini atabilirmi bilen birisi.

Size bir sorum olacak..2004 ybr'm var ve kafayı yuvarlak yapmayı düşünüyorum.sinyal ve far dışında sanırım farı tutacak bağlantı demiri vs gibi bişey olması lazım.bu parca veya gereken başka parca varsa rialli'den linkini atabilirmi bilen birisi.

http://www.rialli.com/ara/5770__far-komple-2006-model-ybr-1kalite/

http://www.rialli.com/ara/8123__rialli-far-baglanti-braketi-2005-ybr-125-ms5859/

http://www.rialli.com/ara/8122__rialli-far-baglanti-braketi-2004-ybr-125-ms1584/

http://www.rialli.com/ara/5366__a-kalite-far-komple-125-ybr-yuvarlak-2005-ms1625/

hakan hoşgeldin beyazlar yakışmış...

viper17 teşşekkürler bende onlara bakmıştım..2005 ve 2004 far tutma aparatları farklı gibi...2004 ünküne yuvarlak kafa takılırmı acaba :S

Hoş bulduk abi tekrar sivil hayata dönünce dedim motorun tipini değiştireyim biraz :)

s.a

arkadaşlarlar bende 2 gün önce ybr 125 aldım ama farları kapatamıyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

arkadaşlarlar bende 2 gün önce ybr 125 aldım ama farları kapatamıyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
:p tatli bir gülümseme aldı yüzümde.. merak etme sende bi sorun yok onlar orjinalinden öyle kapanmaz..bencede kapatmak için işlem yaptırma açık kalsın..

valen nasıl cekiyorsun carbonu bende cekmek istiyorum ama hiç yapmadım bilmiyorumda ısıtarak mı yapıştırıyorusunuz ?

valen nasıl cekiyorsun carbonu bende cekmek istiyorum ama hiç yapmadım bilmiyorumda ısıtarak mı yapıştırıyorusunuz ?
aga youtube da felan videoları var forumdada bulmuştum birtane ama o vernikliyordu onlara bakabilirsin.
once kaplayacagın alan kadar parca kesiyorsun sonra ustune yapıstırıp sac kurutma makinesiyle ısıtarak hafif geriyorsun ve sekilli yerleri kredi karti gibi birseyle ustunden gidiyorsun sak diye oturuyor kerata :D ben sadece oval yerleri kaplamakta zorluk cektim ust uste katlanıyor onuda düzeltebildigim kadarini duzelttim gerisinide koyuverdim olmayiversin diyerek :) artcı sokların arka kısımları pek yapısmıyor uyuz oldum koli bandıyla destekledim :) ucuz birsey al dene usta daha sonra iyisini alır kaplarsın profesyonel sekilde ;) ben oyle yapmayı planlıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Güzel olmuş, elin alışsın biraz dahada güzel olur, yaparken saç kurutma makinesi kullanırsan daha iyi yapışır ve dahda esner :cat:
usta saç kurutma makinesiyle çektim zaten :) ama tek kişi zor oluyo ya bunlar kalksın da bidakine gitcem oğrenci evine tutun abiler ucundan dicem xD

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

''Rain Planet'' saolasın aga :)

Arkadaşlar 2011 esd'ye yağ bilgisi alabilirmiyim? pazartesi günü yağını değiştircem ve motul yada ıphone düşünüyorum elimde kitapçık bulunmadıgı için ne kadar yağ koymamız gerekiyor acaba? Kendim değiştirmicem servis değiştircek genel bi bakım oldugu için en azından bilgim olsun ... Servis aynı zamanda tvs bayisi ve diğer aklımıza gelen tüm motosikletlerinde servisi olarak geçiyor.Belki unutmuştur ybr'nin yağ miktarını :)

Arkadaşlar 2011 esd'ye yağ bilgisi alabilirmiyim? pazartesi günü yağını değiştircem ve motul yada ıphone düşünüyorum elimde kitapçık bulunmadıgı için ne kadar yağ koymamız gerekiyor acaba? Kendim değiştirmicem servis değiştircek genel bi bakım oldugu için en azından bilgim olsun ... Servis aynı zamanda tvs bayisi ve diğer aklımıza gelen tüm motosikletlerinde servisi olarak geçiyor.Belki unutmuştur ybr'nin yağ miktarını :)

1lt yağ alır hocam ama biraz artabiliyor çünkü hepsini koyduğumda yağ çubuğunun üst çizgisini geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar