Mondial 150 Zat Ön Far Takımı Hakkında.

Merhaba arkadaşlar, benim motorun ön farındaki ampülleri yerleştirdiğimiz yuvaya ait kısımda sorun vardı. tamirci abi 2. el bir duy bulabilirsem en ucuz yolla tamir ederim demişti, ama bulamadı tek çare ön far takımını komple almak dedi. tamam dedim ama fiyatını görünce şok oldum 180 tl :) dedi. bende biraz internette araştırma yaptım ama uygun fiyattan veren bir yer bulamadım. Sizin bildiğiniz fiyatları uygun yedek parça satan bir yer var mı?

mondial 150 zat ön far takımı.

İstanbul Bağcılar ama şehir dışı olursa banka üzerinden gönderebilirim.

o site ile görüştüm 2 hafta önce 1 hafta sonra ara dedi geçen gün aradım fabrikada yok gelince alacağız bizde dedi ama ne zaman gelir meçhul :(( başka var mı mengu16 kardeşim. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar internetten ikinci el mondial 150 zat farını buldum, ama angel fara çevirmiş arkadaş. Bu far muayeneden geçer mi?

bir zamanlar merceksiz xenonlar muayeneden gecemıyorlardı,
angel'lar hakkında pek bılgım yok,

Bu arada farlar bunlar 3...4 ay önce o lınk'tekı fıyat olan 60 lıralardaydı,
sonrasında mondıal yurt dısından ucak ile 250 adet kadar getırdı ve malıyetı bırdenbıre 179 lıraya çıkarttı,

Benım parcacımda her turlu ASYA VE MONDIAL yedek parcaları mevcut,
fakat malesef uyumlu zat farı yok,
orjınal zat farıda 179 lıra lıste fıyatı,

bende var far, duy yerleri düzgün ama tırnaklarında sorun var, kırılmış. bir şekilde ek yapılarak kullanılabilir. eğer uyarsa senin motoruna, seninkiyle takas yaparım ama:) bi-xenon merceği takma düşüncem var da, duy yerini kesicektim zaten her türlü. uyarsa ümraniyeye gel.
hatta şöyle de birşey var, far camlarını açıp içteki parçalarıda değiştirebiliriz, benim bir zararım olmaz yine o parçayı keseceğim için, senin işin görülür ama.

şu şekilde yani

img5186xs.jpg

bir zamanlar merceksiz xenonlar muayeneden gecemıyorlardı,
angel'lar hakkında pek bılgım yok,

Bu arada farlar bunlar 3...4 ay önce o lınk'tekı fıyat olan 60 lıralardaydı,
sonrasında mondıal yurt dısından ucak ile 250 adet kadar getırdı ve malıyetı bırdenbıre 179 lıraya çıkarttı,

Benım parcacımda her turlu ASYA VE MONDIAL yedek parcaları mevcut,
fakat malesef uyumlu zat farı yok,
orjınal zat farıda 179 lıra lıste fıyatı,

sorma zamlanınca herkes liste fiyatına bakar oldu :( ama olsun ikinci el çıkma buldum ben :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

bende var far, duy yerleri düzgün ama tırnaklarında sorun var, kırılmış. bir şekilde ek yapılarak kullanılabilir. eğer uyarsa senin motoruna, seninkiyle takas yaparım ama:) bi-xenon merceği takma düşüncem var da, duy yerini kesicektim zaten her türlü. uyarsa ümraniyeye gel.
hatta şöyle de birşey var, far camlarını açıp içteki parçalarıda değiştirebiliriz, benim bir zararım olmaz yine o parçayı keseceğim için, senin işin görülür ama.

şu şekilde yani

http://img194.imageshack.us/img194/2365/img5186xs.jpg

ön tarafa silikon ile yapıştırma töntemi ile hallettik hocam :) T.ederim :) Bu iyiliğini unutmayacağım :)) senin elindeki yedek farmıydı yoksa kullandığın mı kullandığın ise çıkma far var uygun fiyata angel eyes li satan biri var aracı olabilirim 80 tl istiyor herşey içinde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar