3.200 km 11 gün Ege akdeniz

Pılı pırtıyı topla atla motora kafana göre gez süper ya :mrgreen:

Paylaşım için sağol :cat:

Çok güzel bir gezi olmuş. Hatta birçoğumuzun hayali gibi sanki. Orayı bende çok sevdim ama tek başına sabaha kadar korkmadınmı orada ??

Herşey ortada aslında, çok isteyen elini uzatıp alıyor olay bu

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Pılı pırtıyı topla atla motora kafana göre gez süper ya :mrgreen:

Paylaşım için sağol :cat:

Bu geziden sonra yine yükledim yine gittim biryerlere turan :flower:

süper gezi yapmışsın dostum helal sana

dizliklerin ne marka ciddi kazalarda idare eder mi ?dizlik almayı düşünüyorum kararsızım :thumright

Çok güzel bir tur olmuş dostum tam hayellerimdeki gibi :) fotoraflar ve mola noktaları çok iyi gerçekten , bnde en kısa zamanda motor alıp böyle bir tur yapmayı planlıyorum aklımdaki mondial şüphelerini gidermiş oldun bende mondial mg 100 prince yi alacam inşallah :)

güzel olmuş..bozkırlarda gezmek gayet zevkli

Öyle böyle değil

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

Çok güzel bir tur olmuş dostum tam hayellerimdeki gibi :) fotoraflar ve mola noktaları çok iyi gerçekten , bnde en kısa zamanda motor alıp böyle bir tur yapmayı planlıyorum aklımdaki mondial şüphelerini gidermiş oldun bende mondial mg 100 prince yi alacam inşallah :)

Şimdiden hayırlı olsun

Drift'in kendini gösterebildiği en iyi gezilerden biri :) iyi gezmişsiniz sadece motorun ustunde gecmemıs farklı farklı bırcok sey yapmıssınız :) denize karşı kurdugunuz kampsa cidden kıskandırıyo :) bu arada nasıl Drift rahatlık olarak 11 gun boyunca rahatsız oldgunuz bı konu var mı ? yan çantalar farklı bi görunum de katmıs Drift'e :cat:

Motosikleti
Fazer8 abs
aynı motor,aynı eldiven,aynı dizlik ne yazıkki aynı gezi değil. Sizleri gördükce ben acayip imreniyorum. kısmet olursa bende çıkacağım kafama göre bi geziye. gerçekten muhteşem bir gezi yapmışın.

Drift'in kendini gösterebildiği en iyi gezilerden biri :) iyi gezmişsiniz sadece motorun ustunde gecmemıs farklı farklı bırcok sey yapmıssınız :) denize karşı kurdugunuz kampsa cidden kıskandırıyo :) bu arada nasıl Drift rahatlık olarak 11 gun boyunca rahatsız oldgunuz bı konu var mı ? yan çantalar farklı bi görunum de katmıs Drift'e :cat:

Teşekkürler halil iyi dileklerin için. drift hemen her yola gider diyebilirim, (halada gidiyo:)) uzun yolda rahatsız eden tek yanıda selesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar