Motor Alacağım Yardım Lütfen!

Arkadaşlar iyi günler.
Üniversite öğrencisiyim okuldan eve evden okula beni götürebilecek masrafta fazla çıkartmayacak motor arıyorum. Bütçem (ekipmanlar, ehliyet ve diğer işlemler hariç) 1200 lira maksimum.
Mondial 150 zc düşünüyordum fakat biraz forumda ve internette araştırma yaptım, çok sorun çıkartan bir motor olduğunu söylüyorlar. Motor tecrübem (vitesli ve scooter) çok olmasadan var.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

2 senedir 150zc kullanıyorum.. zerre kadar sorun çıkarmadı. Ben neredeyse sıfır aldım belki de o yüzdendir bilemiyorum. Eğer çabuk sıkılan biriysen sana tavsiyem scooter alma. Sabret biriktir güzel bi vitesli commuter bak. En azından ileride imkanın olduğunda üzerine para koyup çıtanı yükseltebilirsin

2 senedir 150zc kullanıyorum.. zerre kadar sorun çıkarmadı. Ben neredeyse sıfır aldım belki de o yüzdendir bilemiyorum. Eğer çabuk sıkılan biriysen sana tavsiyem scooter alma. Sabret biriktir güzel bi vitesli commuter bak. En azından ileride imkanın olduğunda üzerine para koyup çıtanı yükseltebilirsin

Çabuk sıkılan biri değilim. Şuan acil olan asıl amacım ulaşım. İnşallah seneye yaza doğru zaten yzf r125 almayı kafaya koydum.

Bahsettiğim motor linkte satıcıyla telefonda görüştüm, motorda hiç bir sorun olmadığını söyledi kapalı garajda duruyormuş motor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...llllll-2007-model-2010-cikisli-91747560/detay

Scooter yerine cup al bence.trafikte vitese alisirsin hem.r125 alinca cok zorluk çekmezsin.ve tabi yakittanda tasarruf edersin cup da

cup üniversite öğrencisine gitmez :) çok geçtim o aşamalardan.. ben de hyosung 250r dan sonra scooter a bindiğim için biraz garipsiyorum hala.. Neyse ilk motorunu al da yzf yi de bi ara tartışırız.. Bu arada benim de bi arkadaşım satıyor zc ama adanadan .ilgilenirsen bi konusurum

Cup'larda kymco ve motoran var uygun fiyatlı hangisini tavsiye edersiniz? Cup konusunda hiç bir fikrim yok çünkü.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-fiyat-dustu-kacirma-bence-96005236/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-acil-satilik-97068296/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

cup üniversite öğrencisine gitmez :) çok geçtim o aşamalardan.. ben de hyosung 250r dan sonra scooter a bindiğim için biraz garipsiyorum hala.. Neyse ilk motorunu al da yzf yi de bi ara tartışırız.. Bu arada benim de bi arkadaşım satıyor zc ama adanadan .ilgilenirsen bi konusurum

Teşekkür ederim ama Adana'dan getiremem onu sıkıntı olur. Sağol yinede.

Cup'lar genelde ufak yerlerde tercih ediliyor. hız limiti 80-90 km. o hızda dahi titremeyi çok yapıyor. ikinci ele hiç bulaşma. üzerine bi 400-500 tl daha ekleyip Commutter tarzı bir motor alabilirsin. yakıtta ideal ve vitesli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar