tamam abi, kısmetse yarın sabah 8.30 da D&B hondanın kapısındayım

. baksınlar bakalım nesi varmış. bakımdan sonra tekrar sonucu yazarım buraya

bu arada yakıt tüketimini hesapladım. full depo benzinle 392 km yaptıktan sonra motor teklemeye başladı ve yedeğe geçtim.
100km = 2.65 lt = 12.1 TL.
Benzin = 4,57 TL
yakıt tüketimin bana çok gibi geldi ben %80 artçılı kullanımda 400 ü buluyorum ve gittiğim yol genelde bayır ama 80 i geçersem 300 e doğru kullanıma bağlı olarak yavaşlıyor =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 89. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.
Bu büyük zaferin 89. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz...
Ezan dinmez, bayrak inmez, bu vatan bölünmez, büyük türk milletinin zaferleri bitmez... 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
arkadaşlar fullde zafer bayramına özel saat 24 e kadar %12 indirim yararlanın derim =) ben motoru aldım alalı hep fullden alıyorum yakıtımı pendik sinem petrolden yada assya petrolden hiç kirli yakıt çıkmadı ve hizmet şahane yıkama ücretsiz masaj koltuğu internet çay çorba hepsi sınırsız ve ücretsiz sürekli % 7 ye yakın indirim ve bayramlarda filan extra indirim yapıyorlar ve yeni istasyon açılışlarında sadece o istasyonda %25 yapıyolar ben 2 kere yakaladım arabayıda motoruda fulledim =) kısacası öneriyorum
ayrıca 95 oktan ve 97 oktan her zaman aynı fiyata kullanan varsa ben kullanmayı düşünmüştüm servisim tek silindir motora önermiyoruz dedi