arkadasım mondıalın tıplerı hosuma gıtmedı demıssın kı mondıal su an 100lük 5 vites manueller arasında en ıyı dızayna sahıp. 100mg Superboy ve 100mg Prince'den bahsediyorum ikiside 2bin lira. sen 2400 verceksın Breton S'e. 125lik tipi de bence o para verılecek bı tıp degıl motorunu bılmem. cogu breton s kullanıcısı 130-140 bastıgı soyler. yanlıs. kanunının gostergelerı 10-15km fazla gosterıyor. bu yuzden sakın 'vay 125lık 130 140 mı basıyo? hemen alıyorum' falan gıbı dusunceye kapılma. bana sorarsan, aklını karıstırmak ıstemıyorum ama, biraz daha para koyabılırsen, bundan kastım 300lira fazla bı para degıl. 2700'e git Mondial 125MH Drift al. o para vercegıne gıt 2.el YBR al honda al dıyenler cok olur zaten demısler de. sen 0 ıstıyosun en guzelını yapıyosun. hıc ugrasma bır suru ılanla. Drift'i alamam diyorsan, Mondial 100mg Superboy diye motosiklet cıkıyor sanırım 2007 YBR'nin dızaynına cok benzemıs fakat cok guzel olmus hem de 100luk 5 vites manuel bi motosiklete gore. butun 100luk 5 vıteslere bak hıcbırının dızaynı bunun kadar guzel degıldır kı ben bu cg tıplı motorların herhangı bı dızayna sahıp oldugunu dusunmuyorm, berbat tıpleri. bu benım gorusum. he bu arada Superboy 1ocak2013'ten sonra uretıme baslıyormus oyle bılıyorum yanı bana oyle dendı mondıal yetkılı bayısınden. ben de o motoru beklıyorum gıdıp 12 taksıtle alıcam ılkbaharda. herneyse arkadasım demek ıstedıgımı anlamıssındır ınsallah. he bi de 300lira verip Drift alırsan, motor tıtremıyor ve rahat cok rahat 120yapıyor. yok veremem dıyıp 2bin liraya superboy veya prince tipli motorlardan alırım dıyorsan yuksek devırlerde tıtreme yapıyo. bunu da not olarak eklıyım dedım

ınsallah en guzel secımı yaparsın