Ya abi 11 Senedir Mobillet-Scooter-Sport her motoru kullanmışlığım var bu güne kadar hepsinin maximum hızını gördüm fakat bu mh beni deli edicek rampa aşşa 120 ye zor dayanıyo 140 ı görmekten ibre devirmekten bahsediyosunuz.Nasıl oluyo bu varsa bi ayarı söyleyin bizde yapalım.
bak bende göremiyorum 140 ı..yani o derece kullanamıyorum..
saten serise bu şikayetle gittim bu motorun hızı az diee.
adam turladı geldi bana dedi gel gör azmıymış die..
beraber bindik 1 köprü girişinden ibre tam sondaydı..
yani ben tam kullanamıyom onun için yapamıorum..benim servisteki arkadaşın ileri sürüş egitimi var hatta kendisi hoca..
devirli kullanıyo..vites degişirken deviri düşürmüyyo...ozamanda hızı kesilmiyor motorun
---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
kesinlikle katılıyorum battal..motor hızı yapıo die yapmamak lazım..
110 120 çok ii..
ki bizim motor çok rüzgar alıyor bazen motorda sarsılıyorum..
en ufak bi rüzgarda allah korusun sonu çok kötü bitebilir..
dedigim gibi motorum 100 geçmiyo dien arkadaşlar bence böle bi sıkıntı yok motorda siz geçiremiyosunuz..
---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:21 ----------
kardeş alarmmı kendin takma elektrik işinden anlamıyorsan tabi,birde motosiklette en kaliteli malzeme diyeblirim invels on umaradır.hasasiyet müşürü içinde ayar yapamıyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
kardeş katılıyorum sana bende drift yok ama arkads düzde 120 iniş aşa 140 görüyor devri yok o motorda fakat 140 giderken motoru durduracak birşeyde yok

onuda düşünemek lazım basarken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
tek ayar sibop ayarından anlayan bir usta biraz geveşek bırakacak bide böle dene kardeş.
basarken basacagın yoluda düşünmek lazım..zaten bi anda duramazsın o hızla
ama sakin bi şekilde motor freni normal firen derken durursun..