-kamp alanı şehir merkezine 30 km uzaklıkta..(sahilden içeride)
-fiyatlar çok uçuk..kahvaltı 14 lira ve inanın etmez o kadar..
-yiyecek hiç birşey sunulmadı..yanında yiyeceği olmayan aç kaldı..gece 12 de acıktınız diyelim hiç bir şey yok..30 km lik yola çıkıp merkeze inmek gerekiyor..
-sabah kahvaltısı haricinde çay yoktu..kahvaltıdaki çayıda sebildeki ILIK suyla ve sallama çayla içtik..
-hediye olarak 5-6 tane sticker verdiler..hepsi gürcistan bayrağı..birde transparan tişort verdiler

çok ince..ertesi gün yırtılmaya başladı omuzlardan..boyun anahtarlığı vermediler..buff vermediler..
-giriş kişi başı 30 TL..yani artçımız için de para vermek zorunda kaldık..hatta bu yüzden kamp alanını terkeden klüpler oldu..festivalin ikinci günü çadır sayısı yarıya indi..
-kamp alanında her şeyden ücret aldılar..(wc ve duş hariç)
-duş kabinleri vardı, kabinlere elektrik kablosu geliyordu fakat sıcak su yoktu..
-3 gece 4 gün kaldım..bu süre içerisinde yetkili kişi veya kişileri 2-3 kez anca görmüşümdür..ilgi alaka sıfır..
-yayınladıkları festival programınıuygulamadılar..programa göre ilk gün gezilecek yerler gezilmedi....
-kamp alanında hiç bir aktivite yapılmadı..
-akşamları redbullun müzik arabası geldi 1 saat cd çaldı gitti..birde organizatör gelip sormuştu herkese saat kaça kadar müzik olsun istersiniz diye..sabaha kadar olsun isterim demiştim
kısacası BATUM MOTOSİKLET FESTİVALİ tam bir REZALETTİ! bence seneye yapmasınlar..yapsalar bile yakın çevre dışından gelecek olacağını sanmıyorum..gidenlerde festival etkinliklerine katılmazlar..şahsen ben öyle yapmayı dü,şünüyorum..seneye de festival yaparlarsa gideceğim fakat etkinliklere katılmayacagım..sadece gece uyumak için ugrarım alana..onun dışında Batumda geçiriririm zamanımı...çünkü BATUM çok güzeldi çok beğendim..özellikelr akşamları
şimdilik aklıma gelenler bunlar..geldikçe yazarım eleştirilerimi