Ailemi motorsiklet almaya ikna ettim ama

Üniversite öğrencisiyim fakülteye gidip gelmek için hemde hafta sonu gezip görülecek yerlere gitmek için motorsiklet istediğimi aileme dedim düşündüğüm fiyat aralığınıda dedim 3000tlye kadar babam çaldırırsan ne olacak o paraya dedi 500tlye normal bir motor alalım dedi özel olarak alabileceğim önlem olur mu ne diyorsunuz siz bu konu hakkında(Not:3 uncu yılım üniversitedeki bu sene ilde azda olsa tecrübe var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Üniversite öğrencisiyim fakülteye gidip gelmek için hemde hafta sonu gezip görülecek yerlere gitmek için motorsiklet istediğimi aileme dedim düşündüğüm fiyat aralığınıda dedim 3000tlye kadar babam çaldırırsan ne olacak o paraya dedi 500tlye normal bir motor alalım dedi özel olarak alabileceğim önlem olur mu ne diyorsunuz siz bu konu hakkında(Not:3 uncu yılım üniversitedeki bu sene ilde azda olsa tecrübe var :)

Mondial Mh drift.. Bak.... 2800 Plakası..Falan 3100 oluyor..

gidon kilidi, disk kilidi, asma kilit zincir tarzi bişeyler olabilir. Güvenli yerlere park et, banka önü vs kamerali yerler ola bilir. Motor kullanan sürenlerle konuş taniş oralarda daha az olan tarz motor bulmak daha iyi olacaktir. Çalmak isteyen calar engel olamazsin ama önlem alabilirsin. Tarzina uygunsa mondi x treme max önerebilirim

Kask mont dizlik falan??
Neyse.

şehir aradığınız motor tipi boy kilo cinsiyet tarzı bilgiler verirseniz. kullanacağınız mesafeleri falan söylerseniz bide insanlar yardımcı olacaktır.

+çok fazla populer motorlar çalınır, seçimini buna göre yaparsın. Bbf 150 falan çalınmaya çok meyillidir mesela

Kask mont dizlik falan??
Neyse.

şehir aradığınız motor tipi boy kilo cinsiyet tarzı bilgiler verirseniz. kullanacağınız mesafeleri falan söylerseniz bide insanlar yardımcı olacaktır.

+çok fazla populer motorlar çalınır, seçimini buna göre yaparsın. Bbf 150 falan çalınmaya çok meyillidir mesela

Anlamadım.. ?? Bi kask En az ls2 150 Tl..Ceket 175 Tl..325 Tuttu..

Daha ne kadar düşük motor bakıcakki. ? 3000 Diyor.. 2800 Zaten motor peşinde 2700 Falan olur.. Kendi hallederse plaka ruhsatı 2950 olur.. 275 Tl.. Bulursa kask ceket alır..

Yok cok derse git Cg tipi bak breton gibi..

vitesli alırsam bende onu istiyorum hem haftasonları arazide gezmeyi düşünüyorum ama vitesli motorda bir kere kaza yapıyordum biraz korkuyorum açıkcası aceba scooter mı alsam diyorum arazide iyi olur mu ama?

vitesli alırsam bende onu istiyorum hem haftasonları arazide gezmeyi düşünüyorum ama vitesli motorda bir kere kaza yapıyordum biraz korkuyorum açıkcası aceba scooter mı alsam diyorum arazide iyi olur mu ama?

Olmaz scooter cok yakar..Vs Vs..Vitesli en güzeli ve drift al yani.. Ben 1500 peşin 1300 taksitli anlastım

Kask mont dizlik falan??
Neyse.

şehir konya yazın memlekette kullanmayı düşünüyorum memleket nevşehir öğrenci olduğum yer konya touring ile scooter arasında kaldım boy:1,76 kilo:78 cinsiyet:erkek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Olmaz scooter cok yakar..Vs Vs..Vitesli en güzeli ve drift al yani.. Ben 1500 peşin 1300 taksitli anlastım

banada peşin 2600 taksitli 2800 dedi

şehir konya yazın memlekette kullanmayı düşünüyorum memleket nevşehir öğrenci olduğum yer konya touring ile scooter arasında kaldım boy:1,76 kilo:78 cinsiyet:erkek

Scooterle virajlara güzel,giremessin,tekerleri küçük korkarsın.. 3000 e de adam gibi scooter yok..Bence bosver.. Drift iyi.

Mondial in bu yeni modellerinde titreşim sıfır.bende mcx var ordan biliorum.scooter arazide,tümsek yerlerde dağılır.boyun nerdeyse 1.80 drift altında küçük kalabilir.vulture yada mcx tawsiye ederim

Mondial in bu yeni modellerinde titreşim sıfır.bende mcx var ordan biliorum.scooter arazide,tümsek yerlerde dağılır.boyun nerdeyse 1.80 drift altında küçük kalabilir.vulture yada mcx tawsiye ederim

Yok ya o kadarda küçük değil bildiğim kadarıyla çok hosuma gitti bayide baktım.

Drift güzel bununla beraber Kanuni WindyS 125cc ye bakabilirsin. Motoru çok iyi. Bildiğim kadarı ile üzten eksantrikli. fiyatta 2700 civarlarında. Sorun yapmayan bir model. Ancak forumdaki arkadaşların düşünceleride önemli. Bence onu düşünebilirisin. yıllardır satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar