25 ağustos cumartesi sabaha karşı 02:00 saatlerinde kamp alanına geliyorum bir müdddet arkadaşlarla sohbetten sonra çadırımı yerleştirip yemek yiyoruz , sevgili kardeşim emrah,ı da aramızda görmüş olduğum için seviniyorum , hayırdır emrahcım seni beklemiyorduk ? abi çadırda kalıp kamp yapamasamda sizlerle birlikte olmak ve sizleri görmek için , geldim ama döneceğim abi diyor , annemleri denize götüreceğim yarın sabah...... aradan 1 saat kadar sonra emrah gitmeye karar veriyor ,
gecenin 3 ünde gitmemesini ve sabah şafak söktüğünde gitmesinin daha doğru olduğunu söylüyoruz , hatta yine geldiğin sakin yoldan iznik karamürsel yolundan yavaş yavaş gitmesini özellikle tembihliyorum , irfan abi gelirken sıkıntı yaşadım motor kıç ata ata geldi ! yalova üzerinden gideceğini söylüyor ne yaptıysak sabahı beklemesine ikna edemedik , vedalaşıp uğurladık ....
ahhh be emrahım içimize ateş düşürdün , bu acıyı bize tattırdın , sana demedikmi bizi üzme dikkatli git demedikmi , sabah gözüyle gidersin oğlum boşver burda kal demedikmi , mahvettin bizi gencecik yaşta bizi güler yüzünden dostluğundan mahrum ettin şimdi biz ne halt edicez sensiz ?
nur içinde yat kardeşim çok ani ve beklenmedik bir anda aramızdan ayrıldın mekanın cennet olsun , allah ailene sevenlerine ve bizlere sabırlar versin , hepimizin başı sağolsun ,
çok kötü bir durumdayım .
acımız çok büyük hayatımda ilk defa yakınen tanıdığım bir arkadaşımı talihsiz bir kaza sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü tarif edecek hissiyatı ve cümleyi kurmayı bilmiyorum keşke şöyle olmasaydı , keşke böyle olmasaydı , ve keşkelerle artık hiç bir şeyin geri gelmeyeceği gerçeğini hepimiz biliyoruz
, gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum yukarıdaki resimler kaza yeri resimleridir , emniyetten aldığım bilgiler doğrultusunda sevenlerini aydınlatmak amacı ile söylemek zorundayım,
herhangi bir kazaya karışmadığı, bir aracın yada vesilesi olarak kaza yapmadfığı öğrendiklerim arasında sonuç hepimizin tahmin ettiği gibi aşırı hız gibi görünmekte , karamürsel otoparkından motosikleti çıkarılarak , halıdere otoparkına kaldırılmış, ve yine öğrendiğim kadarıyla motosikleti ağır hasar almış ,
arkadaşlar yapabileceğimiz tek şey rahmetli arkadaşımız için bolca dua etmekten öteye değil artık , onun için bol bol dua edelim . ve gazı açarken bir kez daha düşünelim !
ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ..... TÜM MT VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN