Korna problemi

arkadaşlar kışın motorum çok yağmurda kaldı ve kornam cızırtılıydı en son şampiyonluk kutlamasında kulllandım ondan sonra korna hiç çalışmadı yeni düğmeler aldım yeni korna aldım çalışmadı sorun nedir sigorta olayları falanmı acaba ( Not : GS Süper lig şampiyonu olduğunda Süper kupa şampiyonluğu değil :D )

Korna kablolarının fişleri paslanmış olabilir WD-40 sıkıp 10-15 dakka bekleyip fişlerin içini bıçak veya benzeri bir gereç ile kazıyın.

arkadaşlar kışın motorum çok yağmurda kaldı ve kornam cızırtılıydı en son şampiyonluk kutlamasında kulllandım ondan sonra korna hiç çalışmadı yeni düğmeler aldım yeni korna aldım çalışmadı sorun nedir sigorta olayları falanmı acaba ( Not : GS Süper lig şampiyonu olduğunda Süper kupa şampiyonluğu değil :D )

Senelerdir başka takımların şampiyonluğunu destekleyipte yılarsonra şampiyon olup kendi takımınızı desteklediğiniz için olabilir :D Korna bu

fişleri kontrol et birde kornayı taktıgın yeri ve kornanın baglantı kısmını temızle.Devre tamamlanmıyordur.

Öncelikle kornanın kablosuna elektrik geliyormu bunu öğrenmen gerek. Basit olarak bir ampülü korna kablolarına bağla ve düğmeye bas eğer yanayor ve yeni aldığın korna halen çalmıyorsa kornanın bağlantısını yaptıktan sonra korna düğmesi basılı tutup takmış olduğun kornanın arkasında bulunan vidayı gevşetip veya sıkarak sesi bulana kadar düğmeye basılı şekilde denemen gerek. Kornan yeni dahi olsa bazen arkadaki vidanın ayarsızlığından arızalı gibi gözükebiliyor. Elektrikte sorun yoksa tek sorun o vidanın ayarsızlığı başka bir problem aramana gerek yok.

Biz en azından son dakikada şamp. kaçırdık siz o sene Bursasporluydunuz değil mi pardon doğru :D Az önce BJK maçındaki penaltıda kesin penaltıdır :D

125 mt motorum , evet o fişler paslanmış baya bi kornayı 2 kere değiştirdim vidayla alakalı olacağını sanmıyorum , o dediğiniz spreyi nerden bulcam peki

korna manetini sök oraya elektrik geliyormu ona bir bak kornaya gelen kablolara bak olmadı sök depoyu kontrol et bulursun

bi sorum daha olacak ben motoru yıkadığımda motor çalışmıyor bobinin oraya su gidiyor bobinin fişleride paslı acaba ondanmı , bobin kuruduğundada çalışıyor

Biz en azından son dakikada şamp. kaçırdık siz o sene Bursasporluydunuz değil mi pardon doğru :D Az önce BJK maçındaki penaltıda kesin penaltıdır :D

İşte siz fenevlilerin bir kusuru var o da ne yazık ki hazımsızlık. Hep mide problemi çeker mi bir takımın taraftarı? Çeker işte :) Yazık size tabi sizin için üzülmüyor değilim.

Ayrıca konuyu değiştiren yok ama konuyu başlatan da biz değiliz. Hep bir saldırı modunda bu gariban takımın taraftarları. Zira hep mi ilk haftada puan kaybeder bir takım hem de ne takıma? :) Arasıra Aslantepeye gelin de takım görün :)

Ero__ başlığı katletmiyim diye yazmıyorumda :D Aslantepe ye geldik Hatta ilk derbide 75 dakika sevindir dik sonra 2-1 .... Hüsran yine hüsran. Ali samiyen kapatırkende biz söndürdük ışıkları hatırlarsanız taraftarınız dozere gerek kalmadan yıktı stadı :D Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum daha bişey yazmıcam söz . Ama ero___ cidden bir futbol izleyicisi olarak takım taraftarı olarak değil o penaltı penaltı mıydı ?

Korna için yeni bir hat çekebilirsin. Hem diğerine nazaran daha sağlam olur ve uzun süreli kullanabilirsin. Şase yapma ihtimaline karşı + yı direk al. - yi butondan getir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar